Baby-met-hartafwijking

Baby-met-hartafwijking
Deel deze actie via:

Steun mijn mama voor de extra rekeningen

 

Beste mensen,

 

Mijn zoontje heeft een openhartoperatie gehad, mijn hospitalisatie komt niet in alles tussen. Ondertussen is mijn ander zoontje van 3 jaar al 2 keer opgenomen met maag en darmontsteking en van dit jaar in juni met een longontsteking. Binnenkort is er terug een onderzoek bij mijn zoontje van 1 jaar voor zijn hart te controleren . En als hij terug een openhartoperatie moet ondergaan staan we opnieuw voor de kosten. Mijn ander zoontje heeft opnieuw een longontsteking en de ziekenhuiskosten lopen verder op. Zo verliezen we ons huis. Ik heb echt hulp nodig voor de financiële kosten. Alles staat op afbetalingsplannen en komen er enkel bij. We proberen te veranderen van hospitalisatie. En we kunnen pas volgend jaar in oktober veranderen. Ons contract zegt 3 maanden voor 1 oktober opzeggen. Hadden we dit geweten had het al opgezegd geweest. 

Foto is van onze Liam nog voor de openhartoperatie plaatsvond. Hij was toen 5 dagen jong toen hij de openhartoperatie kreeg. 

We willen voorbereid zijn als het opnieuw moet gebeuren. Tot volgend jaar houden we ons hart hier vast. Want we kunnen de kosten niet meer alleen dragen. 

Veel liefs van mama Veronique en baby Liam en zijn broertje Aiden, grote broer Matthew en grote zus Emily 

 

Alvast bedankt 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-08-2023 gestart
950x bekeken

Actie georganiseerd door:

Veronique Sienack

Veronique Sienack

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-08-2023 gestart
950x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog