Bavo&Kayleigh

Bavo&Kayleigh

Een hart onder de riem voor Bavo & Kayleigh en hun kleine spruit in aantocht.

 

YESS!!! OH NEEN…
Dan de ontgoocheling…

Wat een rollercoaster. Bavo & Kayleigh evolueerde in “huis gemaakt” van underdog naar top-favoriet.

Ze waren dé winnaars volgens de professionele jury, kregen de meeste punten van de makelaars en ontvingen bovendien de meeste stemmen van de Huis Gemaakt-kijkers. Toch was dat alles niet genoeg om het het huis van hun dromen te winnen. Wat een teleurstelling: Hun realistische wens, in één tel weg. 

Na de finale uitzending kregen we massaal hartverwarmende en verbijsterde reacties. Velen vroegen (op sociale media, op straat) of er iets was wat ze voor deze ‘strijders’ 😉 konden doen. Want team Groen werd en wordt dat huis zo ontzettend gegund. 

Om Bavo & Kayleigh - en hun aankomende spruit - toch een aanzet voor een eigen huis te geven, starten we als familie en vrienden een crowdfunding. 

Wil jij Bavo & Kayleigh ook een hart onder de riem steken en hen op weg zetten om hun verdiende thuis bereikbaar te maken? Dit kan door een storting te doen: klein of groot, altijd welkom! Storten kan vanaf €5 via deze Steunactie. 

Ter info: Denk  je hun ”sympathiek, eerlijk enthousiasme” te kunnen gebruiken binnen een organisatie, een bedrijf, een open deur of beurs contacteer ons, ze willen hier graag aan meedoen.

Alvast een héle dikke merci voor de mooie, positieve en lieve reacties en jouw steun! Jouw hulp maakt wel degelijk een verschil uit. We zijn je erg dankbaar!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-01-2024 gestart
499729x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wannes Coenen

Wannes Coenen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-01-2024 gestart
499729x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog