behoud aangepaste auto

behoud aangepaste auto
Deel deze actie

Door handicap en zeer zware hartaanval afhankelijk van aangepaste auto, moet nu overnemen van UWV anders ben ik deze kwijt

40 donaties
€ 2.413 van € 30.000 ingezameld

Ik hoop dat u mij wilt helpen. om een aangepaste auto over te nemen. Voor de auto werd in februari 25.250 euro gevraagd. Nu willen ze er 30.000 euro voor hebben. Ik ben volledig afhankelijk van de auto.

Heb in 2020 een zware hartaanval gehad. dit heeft zeer grote gevolgen: 9 maanden ziekenhuis, daar 11 keer geopereerd, waarbij ik 4 keer voor mijn leven moest vechten. Ben nu 100% afgekeurd, waardoor  ik nog 75% krijg van mijn laatst verdiende inkomen.

 

Ben mijn leven gehandicapt aan mijn benen, waardoor ik een rolstoel gebruik, en een auto alleen kan berijden met aanpassingen. Hand gas en rem, lift voor de rolstoel, kooi om rolstoel te plaatsen, zodat ik de rolstoel altijd bij mij heb.

 

Het UWV had mij een auto in bruikleen gegeven, zodat ik ondanks mijn lichamelijke handicap, 26 jaar heb kunnen werken. Nu ik 100% ben afgekeurd, moet ik de net nieuwe auto overnemen of inleveren. Door handicap en hart problemen, ben ik totaal afhankelijk van de aangepaste auto. Zonder auto kom ik in een totaal isolement.

 

Het gaat hier om een nieuwe auto, waardoor het gaat om een hoog bedrag. Doordat ik nu 75% uitkering krijg van het UWV, is overname on betaalbaar. Voor overname was 25.250 Euro nodig dat is nu 30.000 Euro, daarnaast komen natuurlijk de kosten van: verzekering, onderhoud, wegenbelasting en de verschrikkelijk hoge brandstofprijzen.

 

Zou u mij daarmee willen/kunnen helpen?

U zou mij bevrijden van een totaal isolement, mijn lichaam ontzettend helpen en mijzelf gerust stellen!

 

De foto's zijn: rolstoel in de lift, hand gas en rem met lage km stand en rolstoel in de kooi, zodat rolstoel vast staat.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-07-2022 gestart
1560x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Casper  de Koekkoek

Casper de Koekkoek

40 donaties
€ 2.413 van € 30.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-07-2022 gestart
1560x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog