Benefiet woningbrand

Benefiet woningbrand
Dimitri Getteman
Deel deze actie

Voor de woningbrand van mijn vriendin, die steeds paraat staat voor mens en dier, had ik graag een inzamelingsactie gestart.

46 donaties
26%
€ 1.285 van € 5.000 ingezameld

Deze vrouw heeft dit absoluut niet verdiend, heeft 44 minuten op brandweer moeten wachten terwijl er 5 poezen in de brandende woning zaten, en wij allen helemaal niks mochten doen dan toekijken hoe de immense rook uitsloeg. Mijn vriendin heeft haar ziel uit haar lichaam geschreeuwd voor haar poezen…

Graag wil ik hiervoor een steunactie opstarten, voor alles wat ze kwijt is, en haar immense verdriet.

Niemand is verplicht, maar asjeblief, als je een hart hebt en je kan enig iets missen, elke steun wordt in alle dankbaarheid ten zeerste op prijs gesteld.

Deze brand vond plaats afgelopen zaterdag 19/03 omstreeks 14u30, op de Vesten 38 te 9500 Geraardsbergen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-03-2022 gestart
5978x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Dimitri Getteman

Dimitri Getteman

46 donaties
26%
€ 1.285 van € 5.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-03-2022 gestart
5978x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

VIDEO. Geert gaat brand bij de buren te lijf met tuinslang: “Vanop die omheining moest ik goed mikken om de vlammen te raken”

21 Mar 2022

GERAARDSBERGEN - Als het brandt, staat held Geert op. De 52-jarige man uit Geraardsbergen ging een uitslaande brand bij de buren te lijf met een tuinslang vanop een omheining. “Ik heb geen seconde getwijfeld toen mijn broer riep dat het drie huizen verder aan het branden was. Of het iets heeft uitgehaald, weet ik niet maar kwaad kon het zeker niet", vertelt Geert. Bekijk hier het filmpje.

HLN

Held van de dag in Geraardsbergen: Geert blust brand bij buren met tuinslang

20 Mar 2022

Geert Bois d'Enghien uit Geraardsbergen ontpopte zich tot held van de dag door met een tuinslang de vlammen van een uitslaande woningbrand bij zijn buren te lijf te gaan. De video van zijn actie werd een hit op de sociale media en Geert kreeg ondertussen al honderden bedankingen.

VRT NWS

Buurman gaat woningbrand met tuinslang te lijf

19 Mar 2022

Geraardsbergen. Op zaterdag 19 maart brak er omtrent 14.30 uur een woningbrand uit op de Vesten. De brand speelde zich voornamelijk af aan de achterbouw van het huis. Een buurman tracht deze woningbrand op de Vesten met een tuinslang te lijf te gaan. De brandweer was snel ter plaatse. De Vesten werd voor alle verkeer afgesloten.

Nuus