Cadeau voor mijn ouders.

Cadeau voor mijn ouders.

Mijn ouders verdienen een mooi cadeau omdat ze het heel zwaar hebben met de operatie van mijn 1 jarige broertje.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn broertje Tibbe heeft Spinabivita en moet geopereerd worden!!!
De Kans is groot dat als hij de operatie niet doet dat hij leert lopen maar later en we weten niet wanneer zijn benen er mee op kunnen houden en dat hij dus niet meer kan lopen. Ook is het mogelijk dat hij niet zelfstandig kan plassen maar dat hij gekateteriseerd moet worden. Dat houdt in dat hij geholpen moet worden met plassen omdat hij zelf niet voelt wanneer hij moet plassen en dus kan hij dan zijn eigen blaas niet legen. 

Door de operatie wordt de kans daar mee verkleind maar de operatie is niet zonder risico het kan ook misgaan omdat het een hele lastige operatie is!
Dus het is een heel moeilijke keuze tussen opereren met de kans dat het misgaat of dat hij leert lopen maar dat hij er later last van gaat hebben en dat hij dus in een rolstoel beland! 

Mijn ouders zijn er kapot van.
Ze vinden het zo zielig voor Tibbe dat de kans heel groot is dat hij later opeens niet meer zou kunnen lopen.
Daarom wil ik geld ophalen om een mooi cadeau voor mijn ouders te kopen zodat zij even niet aan de operatie hoeven te denken.
Ik zou ze graag een wk wedstrijd en nog wat andere dingen cadeau willen doen omdat ze dat geweldig vinden, maar omdat ik zelf nog maar 15 ben en nog niet genoeg geld verdien kan ik het ze niet geven en dat vind ik echt vervelend want als iemand dat verdient zijn het wel mijn ouders.
Ze verdienen dit om dat ze heel erg hun best doen om mij, mijn zusje en Tibbe op te voeden en dat was bij mij en mijn zusje niet al te makkelijk, ikzelf heb ADHD en was vroeger heel erg druk ook met medicijnen! Ik hield mij nooit aan de regels en deed altijd rare dingen, mijn vader en moeder hadden het heel zwaar met mij.
In groep 6 overleed mijn moeder aan borstkanker en mijn vader moest het toen alleen doen met mij en mij zusje. Mijn vader kreeg een burnout en was super moe. Een klein jaartje later ontmoette hij een vrouw en die kwam bij ons wonen. Maar voor haar was het nog moeilijker om kinderen op te voeden omdat ze zelf nooit kinderen heeft gehad. Dus die werd ook heel moe na 4 jaar. Mijn vader was twee jaar nadat mijn moeder was overleden weer begonnen met werk maar was nog steeds best wel moe. 6 jaar nadat mijn moeder was overleden kreeg de vriendin van mij vader een baby (Tibbe). Mijn vader en zijn vriendin waren super blij maar ontdekte een kleine bult op zijn ruggetje. De artsen vertelde hun dat dat normaal was en dat dat vanzelf weg zou gaan maar het werd juist groter dus mijn ouders lieten het nakijken en toen werd geconstateerd dat het spinabivita is er werd ze verteld dat Tibbe vet weefsel heeft in zijn rug dat is vast gegroeid aan zijn zenuwen en dat de kans groot is dat als hij groeit zijn benen er mee op kunnen houden omdat het weefsel de zenuwen zullen afknellen de artsen weten verder niet wanneer het zou kunnen gebeuren. Een paar maanden later krijgen ze te horen dat er een eventuele operatie kan worden gedaan en mijn ouders hebben er lang over nagedacht en hebben gekozen wat hun het beste leek voor Tibbe en dat is Een Operatie.
Mijn ouders zijn er dus heel druk mee en daarom wil ik ze graag een mooi cadeau geven. 

Hopelijk zouden er mensen mij kunnen helpen door te doneren.

Met vriendelijke groet,
Stan

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-07-2023 gestart
151x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stan Doorschodt

Stan Doorschodt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-07-2023 gestart
151x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog