Cadeautje of geld voor activiteit alsik uit het pz kom voor mijn 2 schatjes

Cadeautje of geld voor activiteit alsik uit het pz kom voor mijn 2 schatjes

Als ik hier weg mag (14 april) zou ik graag iets leuk doen of kopen voor mn 2 zonen, mn 2 liefdes,maar heb helaas het geld ni

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dus, het volledige verhaal. Ik ben Tina, ben 31 jaar en woon in Heist aan zee. Sinds 6 maart ben ik opgenomen in het pz olv in Brugge, tot 14 april…. Een heel eind dus om mijn kinderen niet te kunnen zijn. Maar de papa vindt dit geen omgeving voor een kind (waar ik begrip voor heb, hoe hard ik hen ook mis). Mijn zoontjes zijn 8jaar (Jack) en 4.5jaar (Brend) en echt schat van jongetjes, hele lieve en dankbare kinderen. Nu zou ik hen na zo een lange tijd mama niet te kunnen knuffelen en zien hebben (videochat is beperkt , maar is er wel gelukkig) willen verrassen met een cadeau of iets om samen te doen, zou hen echt de dag van hun leven willen geven….maar heb je helaas geld voor nodig. Mijn oudste zit gelukkig wel bij zijn papa, die een hele goede vader is. De jongste zit in pleegzorg, omdat ik mn moeilijkheden heb, waar ik nu voor wordt geholpen en de papa zwaar drugsverslaafd is, en dus ongeschikt om voorlopig voor zijn zoon (al is hij er naar eigen zeggen aan aan het werk ermee om er vanaf te geraken) Beide kindjes, vooral de jongste heeft al veel meegemaakt. Ik zit in collectieve schuldbemiddeling en nu ik ik opname ben, krijg ik maar miniem van geld en geen mogelijkheid dus tot sparen. Centjes die ik voordien heb gespaart..

 mn portefeuille en mn gsm is gestolen geweest op de trein. :'( 

Met gelegenheden krijgen mn kindjes dus wel altijd cadeautjes he, maar naar budget. En zou ze nu voor 1 keer willen verwennen. Ze verdienen dit !!!!!! Als jullie iets kleins kunnen missen, superhard bedankt allesinds op voorhand.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-03-2023 gestart
198x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tina Vermeulen

Tina Vermeulen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-03-2023 gestart
198x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog