Catpower vzw

Catpower vzw
Els Boone
Deel deze actie via:

Catpower is echt in nood, zij helpen katten, zorgen voor opvang eten kortom katten krijgen een volledig nieuwe kans.

 

We moeten helaas de realiteit onder ogen zien...

ALS WE NIET GAUW HULP KRIJGEN IS HET GEDAAN MET CATPOWER!!!

😭
😭
😭

Jullie zagen wellicht onze krantenberichten en andere media oproepen. Het water staat ons aan de lippen. Niet plots nee. Al lang!!! Eigenlijk altijd al geweest van in den beginne 

😪

.

Het hoge aantal dieren die blijft binnen komen met de daarbij horende hoge dierenartskosten, de hoge energieprijzen, coronaperiode, enorm groot en blijvend gebrek aan vrijwilligers, nood aan een grotere en nog beter geschikte locatie, enz.... doet ons de das om.

We zijn blij met elke cent maar een extra subsidie van de overheid gaat ons hier echt niet uit het sop helpen!!! Uiteraard stellen we dit op prijs maar het is met moeite een pleister op de wonde!

De delegatie van het gemeentebestuur aanhoorde met open mond onze problematiek en verhalen en leeft met ons mee maar helaas kan dit geen oplossing bieden.

Het is al lang en algemeen geweten dat als het over dieren gaat, men zo goed als in de kou blijft staan! Mensen lappen wetgeving aan hun laars en doen zo graag hun eigen willetje 

😡

.

Beestje voor de kindjes maar eens ze het beu zijn of te groot worden: beestje dumpen!

🤮

Corona wat is het hard en eenzaam we nemen ons een beestje. Tot alles hervat... Resultaat geen tijd meer. Beestje dumpen

🤮

Verhuis en beestje mag nie mee? Dumpen

🤮

Scheiden en geen van de twee noch tijd noch zin? Beestje dumpen

🤮

De plotse allergieën, ook zo een mysterie! Beestje dumpen

🤮

Ik kan nog een tijdje doorgaan. Één oplossing! Met zijn allen naar het asiel!

👿

De trieste waarheid is dat men zich een dier aanschaft zonder verder bij na te denken wat dit allemaal inhoudt! Niet denken aan:

Dat dit veel centen kost en veel aandacht vraagt. Dat steriel maken hoognodig is om de overpopulatie in te dijken. Dierenartsbezoeken voor oa vaccinaties belangrijk zijn om ziektes te bestrijden en te voorkomen en de algemene gezondheid van je dier te controleren! Degelijke voeding aanbevolen is voor de goede gezondheid en het welzijn van het dier!

En nog zoveel meer...

Maar wat kan het sommigen schelen! Zij willen een dier om te kunnen "gebruiken" wanneer het past. Het wordt gewoon aanzien als een gebruiksvoorwerp!

TERWIJL DIT EEN VOLWAARDIG GEZINSLID MOET ZIJN!!!

Deze klaagzang heeft geen nut. Dat heb ik de laatste jaren dat ik actief ben in de dierenwereld maar al te veel gezien en ondervonden 

💔

.

Het asiel zal het wel oplossen! 

😲
😲
😲

.

Het aantal katjes (in ons geval) maar het zal bij de honden, knaagdieren en whatever nog welke opvangen even erg zijn, die verwaarloosd binnen komen zijn niet meer te tellen en bij te houden!!!

En dat kost geld! Bakken geld!!! En dat geld hebben we niet (meer)!

We mogen nog zoveel zakjes koek of snoep verkopen, een eetfestijn organiseren, oproepen doen om te steunen.... we komen er niet meer!

Alles is zoveel duurder geworden dat weinig mensen nog een centje over hebben om te steunen. Sponsors zijn al helemaal niet meer te vinden...

We hebben dus middelen en handen tekort! Veel en al lang! Als dit niet snel verandert is het gedaan! Passé!

Alle mooie dankwoorden en donaties van de nog echte dierenvrienden zijn tevergeefs geweest. Een speldje in de hooiberg 

😪

.

We geraken desondanks onze oproepen maar niet aan genoeg vrijwilligers, steunende leden en al zeker niet aan een betaalbare, grotere en beter geschikte locatie.

Dit is onze zoveelste noodkreet! Als jullie vzw Catpower willen zien blijven bestaan dan hebben we DRINGEND JULLIE HULP NODIG!!!

Wordt jaarlijks steunend lid, wordt vrijwilliger, doe een donatie whatever maar help ons helpen op jouw manier!

Zoniet is ons geen lang leven meer beschoren! Het gaat zo niet langer meer. Er is geen geld genoeg, geen plaats genoeg, geen hulp genoeg, enz...

We hebben nochtans 3 jaar ons beste beentje voor gezet en menig dier geholpen....

Als we hierdoor gedwongen moeten stoppen zouden er gemiddeld 400 katjes/ jaar niet meer door ons kunnen geholpen worden. Waar moeten deze sukkels dan naartoe??? Naar plaatsen waar geen no-kill beleid is en waar ze omdat ze de zoveelste teveelste zijn of omdat "er teveel medische kosten aan zijn" ingeslapen worden???

We liggen er wakker van en de nabije toekomst zal het moeten uitwijzen.

We hebben geprobeerd en het zal heel veel pijn doen en we zullen zeker moeten afkicken maar we kunnen zo niet meer verder.

Aan jullie dierenvrienden om aan het verder bestaan van Catpower mee de schouders te zetten of ons ten onder zien gaan. Jullie zijn de enigen die het lot van CP mee kunnen veranderen.

Schooien is mijn gewoonte niet maar we hebben geen keus meer! We moeten realistisch zijn. Jullie massale hulp al is het een kleine donatie zal ons uit de brand moeten redden. Zoniet zullen we hier heel binnenkort ook afscheid van jullie moeten nemen.

Je levensdroom in rook zien opgaan wegens gebrek van respect van de mens en wanbeleid van de overheid is schrijnend! Zeker als het over levende, hulpeloze wezens gaat!

Ik hoop op een wonder maar zie nog weinig licht in de duisternis in deze sombere zielige wereld.

Dagelijks vechten tegen de onmacht en het verdriet eist zijn tol.

We zullen zien of onze oproep iets opbrengt. Het is nu erop of eronder....

😪

We houden jullie verder op de hoogte.

Verder rest mij nog iedereen uit het diepst van mijn hart te bedanken voor alle hulp en steun die we van jullie mochten ontvangen! Ik draag jullie een heel warm hart toe en oneindig veel dank in naam van alle katjes die we al mochten redden!

Ik hoop dat het niet bij deze drie woelige jaren moet blijven!

De tijd zal dit gauw uitwijzen.... 

😔
😪

.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-08-2022 gestart
2258x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Els Boone

Els Boone

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-08-2022 gestart
2258x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog