Cher the Love voor 10-jarige zieke Elena

Cher the Love voor 10-jarige zieke Elena
Cher  the Love(namens vele vrienden)
Deel deze actie

Elena heeft een uiterst zeldzame vorm van kanker. Ze wil graag naar Disneyland Parijs. Steun jij Elena én KiKa?

624 donaties
112%
Doneer
€ 16768 van € 15000 ingezameld

Stel je voor: je bent een vrolijke en energieke meid van 10 jaar oud. Dol op tiktok, buiten spelen, muziek, dansen, zwemmen en paarden. Je hebt het enorm naar je zin in groep 6 van basisschool de Windroos in Lent. En dan krijg je opeens te horen dat je RMS hebt, een zeldzame vorm van kanker. Tumoren tasten in snel tempo je spieren en weke delen aan. Dit overkwam Elena Kersjes dit voorjaar. Afschuwelijk nieuws voor Elena zelf, haar ouders haar broertje en zusje. In Nederland krijgen zo’n 20-25 kinderen per jaar RMS.

Elena’s wensenlijst 

Inmiddels is Elena begonnen aan een zeer zwaar behandelingstraject van 25 weken in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Om deze periode hopelijk wat dragelijker te maken voor Elena, het gezin en haar hondje Ice, heeft een groep vrienden het initiatief ‘Cher The Love’ opgestart. Via een crowdfundingsactie wil de groep het zwaar getroffen gezin financieel wat lucht geven in deze moeilijke tijd. Elena heeft een wensenlijst gemaakt van dingen die ze graag zou willen doen. Disneyland Parijs staat met stip bovenaan. 

Samsam voor Elena en KiKa

De helft van de opbrengst van de crowdfundingsactie gaat rechtstreeks naar Elena’s gezin. De andere helft wordt geschonken aan het kinderkankerfonds KiKa. Daarmee kan er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze zeldzame vorm van kinderkanker.

Speciale kersenmacarons

Doos kersenmacarons als bedankje bij een donatie van €25. Na het doneren klikt u op contact bij 'Actie georganiseerd door' op de actiepagina en stuur ons uw huisadres voor ontvangst van de macarons. Deze worden z.s.m. opgestuurd.

We hopen dat jij zowel Elena als KiKa wilt steunen!

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Cher the Love

Actie georganiseerd door:

Cher  the Love(namens vele vrienden)

Cher the Love(namens vele vrienden)

624 donaties
112%
Doneer
€ 16768 van € 15000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog