Crowdfunding de IJSBEER

Crowdfunding de IJSBEER
Deel deze actie via:

 
€ 0 ingezameld

We kennen René Lindeman allemaal als de enthousiaste eigen rijder met het hart op de juiste plaats en die van datzelfde hart geen moordkuil maakt en altijd direct zegt waar het op staat als er iets niet in de haak is.

Onrecht kent hij niet en van klein tot groot eenieder erop aanspreekt met maar 1 doel, namelijk dat het voor iedereen beter en eerlijker gaat.

Nu is er sinds enige tijd bij hem darmkanker gediagnostiseerd en omdat hij zichzelf vaak vergeet, ook veel te laat ontdekt (inmiddels uitgezaaid).

Het gevolg is dat het einde van zijn leven nu afhankelijk is van de medische wetenschap en een gezinsleven dat volledig op zijn kop staat.

Ook blijken de financiële gevolgen veel groter naar nu blijkt: verplichtingen kunnen niet meer voldaan worden, omdat gewoon dè tijd ontbreekt.

Zijn levensplanning was anders dan de financiële planning.

Wij vragen daarom simpel om het krediet wat René in al die jaren bij eenieder heeft opgebouwd, met zijn manier van communicatie, nu in geld om te zetten. Wij hopen hem hiermee financiële zorgen zoveel mogelijk te kunnen ontnemen, zodat er daarnaast ook nog enorm genoten kan worden van het leven dat rest.

Elk bedrag is welkom en namens familie Lindeman alvast heel veel dank!

Uw grootste rijkdom is uw gèzondheid

nb. Er zal toezicht gehouden worden dat de gelden ook op de juiste plaats komen

Update: vandaag 27-4 is mijn allerliefste vader 60 geworden! Een hele mijlpaal, zeker gezien de huidige situatie! Ik (alicia, zijn dochter) wil iedereen alvast enorm bedanken voor de lieve donaties!

Update 18-05: gisteren een spannende dag: de eerste scan na start chemo en gelukkig lijkt de chemo z’n werk te doen: het geven van meer tijd! Voorlopig op dezelfde voet verder tot de volgende scan….blijven jullie duimen? Nogmaals dank voor alle lieve donaties! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-04-2023 gestart
6305x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Alicia Lindeman

Alicia Lindeman

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-04-2023 gestart
6305x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog