Dansopleiding Livia

Dansopleiding Livia
Anke Mouton

De kosten voor de buitenlandse dansopleiding swingen de pan uit

 

Update 24/08

Wij kregen vandaag de sleutels van onze stacaravan/chalet (Ik plaats hieronder nog een foto)

Toen ik deze zag, en de prijs hoorde dacht ik direct ”verkocht” Het was de oplossing voor de meeste problemen, de  Wouwse Plantage ligt pal tussen het Belgische Essen, Bergen op Zoom en Roosendaal. Het is allemaal te doen met de fiets en de bus stopt in de straat dus openbaar vervoer is ook geregeld 😃. De binnenkant is dan weer een ander verhaal, toen dacht ik “shit ik heb te vroeg verkocht gezegd” Het nadeel van iets te belijken met de bewoner erbij is dat je niets opentrekt! Dom van mij/ons, de elektriciteit is nogal brik a brak, alles ruikt naar sigaretten en de nicotine loopt bij wijze van spreken van de muur.  De ramen van de bijbouw die worden gelukkig nog door de vorige eigenaar vervangen! Vandaag Deed mijn mama de badkamer terwijl wij de kasten probeerden af te kuisen. Morgen en overmorgen worden de donkere muren in een nieuw kleurtje gezet.

Via deze steunactie kreeg ik ongeveer 1000€ zowel via de pagina zelf, als cash of rechtstreeks op mij rekening gestort dikke dikke merci hiervoor, al mijn spaargeld zit in ons Hollands stekje namelijk 13300€ Dus vanaf nu start ik van 0 en rest mij nog het inschrijvingsgeld voor livia, verzekering voor ons chaletje, internet, elektriciteit,….. 

Dikke merci aan iedereen die ons al steunde, de actie blijft nog ff openstaan dus delen mag nog steeds 

Merci 

Anke en Livia 

 

 

 

 

 

 

Update 17/08

Vandaag heb ik met steun van jullie giften livia‘s leermiddelen kunnen betalen. waarvoor dank, dit helpt ons heel erg vooruit. Ook hebben wij een chalet gevonden die ik met eigen spaargeld heb kunnen kopen, voor de opsmuk van dit chalet schiet er maar weinig over. Wie zich geroepen voelt om onze actie nog te delen, weet dat wij dit heel erg appreciëren en ik bedank iedereen voor de steun die wij al kregen.

groeten Anke en Livia 

Livia is 15 en dansen is haar passie, haar leven. Studeren in België in het KSO bleek te zwaar. De enige oplossing om haar dansdroom waar te maken ligt in Nederland, daar start zij na een geslaagde auditie, eind augustus de opleiding allround danser.

De kosten lopen hoog op, livia zal niet alleen studeren in Nederland maar ook wonen. Wij hadden het plan om een caravan te kopen, maar jammer genoeg viel dit idee nogal abrupt in het water.

Daarom deze steunactie, zodat livia zorgeloos kan starten aan deze opleiding, het liefst met een caravan als uitvalsbasis.

Ik dank iedereen bij voorbaat, elke Verdiende euro gaat naar Livia’s opleiding. 

Doneren is geen must maar deze actie delen is vooral heel lief. 
Groetjes 

Anke en Livia 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-07-2023 gestart
927x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anke Mouton

Anke Mouton

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-07-2023 gestart
927x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog