DE 8

DE 8
Sporten Voor Nienke

Wij, de8, zijn acht vriendin collega’s. Ons doel is om acht keer een levensportret á €450 bij elkaar te hiken op Terschelling

 

Nienke haar eiland, voor haar is Terschelling als thuiskomen. De plek waar zij zich thuis voelt. Daarom hebben wij gekozen om hier, voor sportenvoornienke.nl, geld in te zamelen. Nienke is ambassadeur voor Stichting Levensportret. Iets waar zij zelf ook kosteloos gebruik heeft van mogen maken. Door vrijwilligers en donaties wordt dit mogelijk gemaakt, wij gaan ons hier voor inzetten! www.stichtinglevensportret.nl.

Wij, de8, zijn acht vriendin collega’s. Samen hebben we veel met elkaar gedeeld en doen we natuurlijk nog steeds. Nienke is een voorbeeld voor ons, ondanks haar ziekte ziet zij het leven als een feest en straalt zij nog altijd. Zij heeft ons geïnspireerd om ons in te zetten voor haar stichting,sportenvoornienke. Ons doel is om acht keer een levensportret á €450 bij elkaar te hiken op Terschelling. Het wordt een hike, over het strand, van 14km naar het drenkelingen huisje. Het drenkelingen huisje heeft ook een speciaal plekje in Nien haar hart. Naast het hiken gaan we nog 25 km fietsen en nemen een duik in de Noord Zee. Drie sporten waar Nienke dol op is in één weekend.

 

Wil jij Nienke haar stichting steunen, en hiermee stichting levensportret?

Doneer! Een klein bedrag is al een groot gebaar. Hopelijk kunnen wij met elkaar nog vele ongeneselijk zieke de kans geven hun portret op te nemen voor hun nabestaande.

Liefs,

De8

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-01-2024 gestart
1413x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sporten Voor Nienke

Sporten Voor Nienke

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-01-2024 gestart
1413x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog