De gedenksteen voor Nowi

De gedenksteen voor Nowi
Robin van der Gaag
Deel deze actie

Inzamelactie voor de gedenksteen voor onze lieve dochter Nowi, voor iedereen die geheel vrijwillig een bijdrage wilt leveren

163 donaties
€ 4480 ingezameld

Onze lieve Nowi ☆ is op 5 februari 2021 geboren met een zwangerschapsduur van 27 weken en 1 dag. Zij woog toen 755 gram. Omdat ik (Robin) zwangerschapsvergiftiging kreeg moest Nowi middels een keizersnede worden gehaald. Nowi deed het heel goed… Ze woonde in haar 'glazen huisje'. Ze moest hard strijden, zelfs ademen is zwaar voor deze kleintjes.. Het minste of geringste kostte haar zóveel energie waardoor zij ook veel rust nodig had. Gelukkig mocht zij bijna elke dag met ons buidelen. Ze deed het in de lijn der verwachting en had zelfs een infectie overwonnen! Nowi woog toen zij 3 weken was al 1085 gram!! 

Helaas kreeg Nowi toen zij 3 weken en 1 dag oud was NEC (necrotiserende enterocolitis). En zo'n heftige vorm dat een operatie noodzakelijk was. In het MMC in Veldhoven voerden ze deze operatie niet uit dus werd zij in de nacht van 27 op 28 februari overgeplaatst naar het EMC in Rotterdam. Tijdens deze operatie bleek dat Nowi haar gehele dikke darm en een te groot deel van de dunne darm afgestorven was waardoor er geen behandeling meer mogelijk was. Helaas moesten wij toen afscheid nemen van onze dochter en zusje. 

Nowi is precies een maand na haar geboorte, na een mooie uitvaart, begraven op de begraafplaats in de Welberg. Wij willen voor Nowi een mooie steen uitzoeken en wij merken bij veel mensen dat zij graag ‘iets' willen bijdragen. Wij hadden het idee om dat in Nowi haar gedenksteen te spenderen gezien dit ook blijvend is.

De mooie stenen zijn qua prijs erg wisselend, beginnend van €2500,- tot €4000,-.Wij willen jullie de mogelijkheid geven om hier een bijdrage aan te leveren maar we willen ook benadrukken dat dit geheel vrijwillig moet zijn en je je niet verplicht moet voelen. 

Liefs Robert, Robin en Vive ♡

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Robin van der Gaag

Robin van der Gaag

163 donaties
€ 4480 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog