De laatste loodjes

De laatste loodjes
Deel deze actie via:

Wie helpt mijn broer bij de laatste loodjes om uit de schulden te komen en te werken aan een fatsoenlijke gelukkige toekomst

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi.

Ik ben yvette van de Vis.

Dit gaat om mijn broer Richard van de Vis, die in 2015 in de schulden is geraakt, door simpelweg een vergeten energie rekening, waarna hij het ene gat met het andere begon te vullen. 

Uiteindelijk heeft hij bewindvoering aangevraagd omdat hij als chauffeur behoorlijke uren draaide en het een behoorlijke chaos in zijn hoofd werd. 

Deze eerste bewindvoerder dhr Ramselaar heeft bij al zijn cliënten in totaal meer als een ton verduisterd, ook mijn broer bleef niet bespaart. Waardoor de ellende verder opliep, mijn broer werd opgedragen zijn auto te verkopen want er was niet genoeg geld voor om deze te bekostigen, mijn broer werkte op dat moment zo'n 18 tot 21 uur per dag als chauffeur met een dubbele chauffeurs pas bij een bedrijf in Utrecht, dus de auto was nodig, de problemen werden erger, waarop hij in een vlaag van verstands verbijstering  besloot om zijn vrachtwagen op een brugpijler af te sturen, gelukkig heeft hij in een helder moment toch weg gestuurd, en is het met een sisser afgelopen, maar wel met een burnout tot gevolg.

Mijn broer werd overgenome door een nieuw bewindvoerder, mevr Poort, uit Harderwijk die de praktijken van de vorige bewindvoerder had ontdekt. Maar helaas kon deze bewindvoerder met alle nieuwe cliënten het werk niet meer aan en maakte er een zooitje van.

Mijn broer verliet Amersfoort en vertrok met zijn toenmalige vriendin naar een huisje in Steenwijk en namen gezamenlijk een  bewindvoerder uit het noorden, dhr Baas, mijn broer trouwde op 18 augustus 2018 met deze vrouw, maar de goede bedoelingen van deze vrouw verdwenen snel, en binnen nog geen half jaar vroeg deze vrouw een scheiding aan, heeft zijn hondje op haar naam gezet, om vervolgen via een kort geding aanspraak te maken op het hondje, niet zozeer het hondje zelf maar op misgelopen inkomsten van pups die het hondje zou kunnen krijgen, mijn broer werd niet op de hoogt gesteld van deze rechtzaak waar de bewindvoerder samen met zijn ex vrouw aanwezig waren, waardoor mijn broe deze rechtszitting uiteraard verloor, en een dwangsom van €5.300 moest betalen, ook kreeg mijn broer vreemde rekeningen, en zelfs aanmaningen van verzekeraars van auto's die op zijn naam stonden maar niet van hem waren.

Mijn broer heeft de bewindvoerder dit jaar laten ontslaan en had geen vertrouwen meer in bewindvoering. Hij werkt nu zelf erg hard, en heeft zijn schulden van ruim €30.000 terug kunnen brengen naar rond de €13.000. Maar op dit moment zit mijn broer er erg doorheen. 

Nu ben ik op zoek naar mensen die hem willen helpen om door de laatste loodjes heen te komen, zodat mijn broer zich weer kan concentreren op het leven en weer kan genieten van het leven met zijn nieuwe vriendin, en samen aan een leuke toekomst kunnen bouwen. 

Wie kan mij hierbij helpen?

Groetjes yvette

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-12-2022 gestart
54x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Yvette  Van de vis

Yvette Van de vis

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-12-2022 gestart
54x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Schulden
Misbruik melden