De ontwerp en reclame/communicatie studio van Alfons Scholing

De ontwerp en reclame/communicatie studio van Alfons Scholing
Deel deze actie via:

Onafhankelijk counter culture ontwerp en communicatie en promotie expert wil voor zichzelf beginnen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Stap in de wereld van creatieve vernieuwing en maak kennis met de visionaire kunstenaar en legende in de graffiti scene: Alfons Scholing. Met een ongeëvenaarde expertise in design, advertising, promotie en communicatie, heeft Alfons altijd een droom gekoesterd - een eigen studio waar zijn grenzeloze creativiteit kan gedijen.

 

Met een indrukwekkende staat van dienst van 30 jaar, waaronder het leiden van zijn eigen succesvolle studio, heeft Alfons Scholing onmisbare kennis vergaard. Maar zonder financiële steun wordt het verwezenlijken van deze droom een uitdagende opgave. Daarom wend ik me tot u - onze gemeenschap van gepassioneerde lezers en investeerders - voor een kleine, maar gezamenlijke bijdrage. Want in samenwerking ligt de kracht om het onmogelijke mogelijk te maken. Samen vormen we een hechte gemeenschap die deze visie tot leven brengt.

 

Onze missie is duidelijk: een sociale en onafhankelijke studio oprichten met een breed scala aan klanten, variërend van liefdadigheidsinstellingen tot NGO's en zelfs toonaangevende bedrijven die streven naar echte verandering.

 

Wat onze studio uniek maakt, is de inclusiviteit die we omarmen. Alfons Scholing was zijn tijd vooruit en heeft nu een perfecte balans gevonden tussen moderniteit en educatie in zijn werk. We willen niet alleen inspireren met onze kunst, maar ook een lichte boodschap van leren en begrip achterlaten.

 

Maar we willen meer dan dat. We willen nieuwe hoogten bereiken en ons creatieve universum uitbreiden naar verschillende producten, zoals unieke kledingstukken en consumentengoederen die passen bij de tegencultuur lifestyle.

 

De kracht achter ons werk is diepgeworteld in de filosofie van liefde, die we op unieke wijze verbinden met de boodschappen van Jezus, Buddha en Spinoza. Het is deze verbinding die onze kunstwerken een ziel geeft en onze studio een plek van inspiratie maakt.

 

Om onze dromen te verwezenlijken en onze visie tot leven te brengen, hebben we uw hulp nodig. We zijn op zoek naar nieuwe klanten en voldoende financiële steun om samen te werken met sociale instellingen - zowel commercieel als voor het welzijn van mensen.

 

Word deel van deze opwindende reis en help ons de studio van Alfons Scholing te verwezenlijken, waar creativiteit, innovatie en maatschappelijke impact hand in hand gaan. Samen zullen we een nieuwe artistieke beweging creëren en de wereld verrijken met de kracht van kunst en liefde.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-07-2023 gestart
75x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Gemeente Amsterdam

Actie georganiseerd door:

Alfons Scholing

Alfons Scholing

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-07-2023 gestart
75x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog