Deelname EK Acrogym 2023

Deelname EK Acrogym 2023
Luc Rombouts
Deel deze actie via:

Lees mijn verhaal en help mij op weg naar het EK Acrogym in Varna, Bulgarije.

 

Ik wil graag naar het EK in Bulgarije!

Vorige maand ben ik, Luc Rombouts (18 jaar) Nederlands kampioen Junioren Acrogym geworden in Ahoy met mijn sportpartner Merel. 

De afgelopen jaren heb ik keihard getraind om mee te kunnen draaien in de top. En dat is gelukt: ik ben geplaatst voor het EK in Varna, Bulgarije!

Hiermee hebben we ons officieel geplaatst als Nederlands team op het Europees Kampioenschap 2023!!

Ik heb nu jullie hulp nodig… Acrobatische gymnastiek is een sport waarin helaas geen sponsoren of overheidssubsidies voor zijn. Dat betekent dat ik alles zelf moet betalen. Van de trainingen (5 a 6 dagen per week, 3,5 uur per training), showkleding, kwalificaties, reiskosten en wedstrijden tot aan het NK en EK toe.
Het zou super zijn als u mij wilt steunen in het waarmaken van het laatste deel van mijn topsportdroom! Na het EK zal ik namelijk stoppen met het topsportleven en me gaan richten op mijn studie Social Work. Ik hoop op een podiumplek op het EK als kroon op het werk.
Van het gedoneerde geld wordt het volgende betaald: de vliegticket naar Bulgarije, coaching ter plaatse en kosten van de deelname aan het EK. Mijn ouders hebben al een bijdrage gedaan en het bedrag dat nog open staat, hoop ik met uw steun bij elkaar te krijgen.

Als u het leuk vind om mij op weg naar het EK en tijdens het toernooi te volgen, kunt u @lucromboutss en @acro_academy (mijn vereniging) toevoegen op Instagram. Daar zullen in oktober regelmatig updates geplaatst worden over het team en als het lukt om deel te nemen aan het EK uiteraard ook filmpjes van onze prestaties daar!

Alvast heel erg bedankt voor uw hulp,

Luc

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-07-2023 gestart
817x bekeken

Actie georganiseerd door:

Luc Rombouts

Luc Rombouts

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-07-2023 gestart
817x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog