Diagnose Alopecia

Diagnose Alopecia
Wendy  Fernhout
Deel deze actie

Om meer aandacht te vragen voor de diagnose Alopecia wat ik zelf helaas heb en financieel gezien geen haarwerk kan kopen.

1 donatie
€ 10 van € 3.500 ingezameld

Hallo allemaal , 

Ik ben een vrouw van 45 , twee schatten van kinderen. 
Helaas na veel onderzoeken omdat ik dacht dat het puur stress zou zijn , heb ik de diagnose Alopecia gekregen , pleksgewijze kaalheid op het hoofd.
Al 2 jaar lang heb ik een haarwerk om de kale plekken op mijn hoofd te kunnen bedekken. 
Om te leven met vreselijk haarverlies is echt zo’n psychische klap die je te verwerken krijgt. 
Het is je vrouwelijkheid wat wegvalt. 
Maar ook elke dag weer geconfronteerd te worden met het steeds meer kalend wordend hoofd. 
Met het haarwerk wat ik nu heb moet ik deze elke dag afzetten voor het slapen gaan , ik kan niet ermee slapen ,  zwemmen , douchen , terwijl ik zo graag eens een keer zou willen zwemmen , maar met een kaal wordend hoofd durf je dat niet. Nu moet ik het elke dag met speciale tape het haarwerk bevestigen op mijn hoofd. Het onderhoud van een haarwerk kost ook heel veel geld. 
De technieken van nu met een nieuw haarwerk maakt dit mogelijk. Daarmee kan je slapen , douchen , zwemmen en ik hoef het niet elke dag meer te tapen en in de spiegel te kijken naar een steeds meer kalend wordend hoofd.
Helaas heb ik het geld er niet voor om een nieuw haarwerk aan te schaffen. Je krijgt een heel klein gedeelte terug van de zorgverzekering , maar dan kost het nog €3500 en mijn eigen risico gaat eraan omdat ik bijna geen andere kosten heb wat niet vergoed wordt
Waarom ik naar het streven van €4000 wil gaan is ook voor het onderhoud wat een haarwerk nodig heeft , bij deze nieuwe techniek is het niet zo kostbaar als bij de huidige die ik heb , maar ook daar speciale shampoos en conditioner voor nodig. 
Binnen nu en hooguit 4 maanden heb ik een nieuw haarwerk nodig. 
Ik hoop echt dat ik hier bij deze mooie organisatie die het mogelijk maken voor mensen die het niet breed hebben dat ik ook hulp kan vragen. Helaas moet ik leren leven met mijn diagnose , maar hoop op deze manier dat jullie mij kunnen helpen. 

Liefs van een moeder met twee prachtige jongens. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-04-2022 gestart
243x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Wendy  Fernhout

Wendy Fernhout

1 donatie
€ 10 van € 3.500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-04-2022 gestart
243x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden