Dieren zonder baasje opvangen ❤️

Dieren zonder baasje opvangen ❤️
Lana  Van Vynckt
Deel deze actie

dierenopvang

1 donaties
€ 25 van € 4000 ingezameld

Beste dierenliefhebbers,

ik ben Lana en al van jongs af aan is het mijn grootste droom om een soort huiselijk asiel te openen waar de hondjes lekker met elkaar en met de mensen kunnen spelen, huiselijk opgevoed worden, hun gedragsproblemen aangepakt worden, etc.. alvorens ze naar hun nieuwe forever home gaan. omdat ik merk dat er steeds meer en meer dieren worden weggedaan omwille van gedragsproblemen of omwille van de verkeerde gezinsmatch wil ik dit anders gaan aanpakken. Ik wil echt aan de slag gaan met het dier en het volledig kennen alvorens ik een perfecte match ga gaan zoeken voor het lieve schatje. ook katten en andere dieren zouden meer dan welkom zijn bij mij en ik ben ook van plan mensen te helpen met hun dieren in geval van onverwachte ziekte, overlijden, dakloos, etc.. zodat deze dieren wanneer het baasje weer ademruimte heeft kunnen herenigd worden. ook op termijn zou ik graag een hondengedragskundige cursus willen volgen zodat ik nog meer kan helpen met gedragsproblemen bij honden.

maar dit kost natuurlijk bakken geld..

ik zoek dus sympathisanten die mij en mijn droom een duwtje in de rug willen geven!

ik zou het geld gebruiken voor een groot genoege woning te kopen met heel erg veel tuin waar de dieren kunnen ravotten, met een soort hangaar die ik kan herbouwen tot slaapplek voor de dieren. Ook zou het geld gebruikt worden voor materiaal voor de dieren en voor de opstart van een eigen vzw.

het zou me zo enorm gelukkig maken als ik van start zou kunnen gaan in een groter huis en meer dieren zou kunnen helpen!


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-07-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Lana  Van Vynckt

Lana Van Vynckt

1 donaties
€ 25 van € 4000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-07-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog