Dierenasiel Ninove!!!

Dierenasiel Ninove!!!
Deel deze actie

Het dierenasiel uit Ninove verdient de juiste accomodatie!

386 donaties
24%
€ 11807 van € 50000 ingezameld

Ninove - Het Dierenasiel Ninove heeft nog steeds geen definitieve oplossing met alle dieren op één vernieuwde locatie. Een kleiner project op de huidige locatie vond bij de buren opnieuw geen gehoor en ook op de voormalige voetbalsite in Okegem kunnen ze niet meteen terecht. “Je begint stilaan de moed te verliezen, maar wat moet er met de dieren gebeuren”, vraagt Martine Van Den Steen van het asiel zich af. Graag willen we zoveel mogelijk geld inzamelen om de juiste accomodatie te voorzien op de meest geschikte locatie. Ninovieters laat jullie horen voor het dierenwelzijn. 

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Het Dierenasiel Ninove

Actie georganiseerd door:

Niels Hemmeryckx

Niels Hemmeryckx

Gestart op 16-08-21
386 donaties
24%
€ 11807 van € 50000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Na vier dagen crowdfunding is kaap van 7.000 euro voor dierenasiel al overschreden

20 Aug 2021

NINOVE - Amper vier dagen nadat fotograaf en dierenvriend Niels Hemmeryckx een crowdfunding opstartte voor nieuwe infrastructuur voor het Ninoofse dierenasiel Ninove, is de kaap van 7.000 euro al overschreden

 

Het Nieuwsblad

Niels Hemmeryckx start broodnodige crowdfunding voor dierenasiel

18 Aug 2021

DENDERWINDEKE – De huisvesting van het dierenasiel van Ninove is al langer een probleem. Niels Hemmeryckx, fotograaf en dierenvriend, is een crowdfunding gestart om het asiel bij te staan.

 

Ninof Media

Amper twee dagen na opstart crowdfunding al 3.000 euro ingezameld voor dierenasiel

18 Aug 2021

NINOVE - Amper twee dagen nadat Ninovieter Niels Hemmeryckx een crowdfunding opstartte voor het Dierenasiel Ninove, werd er in totaal al 3.000 euro gestort. “Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan”, aldus Niels. Hij startte de crowdfunding als steun voor de uitbaters van het dierenasiel, die nog steeds geen definitieve oplossing hebben voor hun infrastructuurprobleem, nadat de vergunning voor de bouw van een nieuw asiel vanuit de provincie werd vernietigd na een klacht van twee buren.

Het Laatste Nieuws

Crowdfunding voor dierenasiel dat nog steeds geen oplossing heeft voor infrastructuurprobleem

16 Aug 2021

DENDERWINDEKE/NINOVE - De Ninoofse fotograaf Niels Hemmeryckx is een crowdfunding gestart voor het Dierenasiel Ninove, dat nog steeds geen oplossing heeft voor haar infrastructuurprobleem.

Het Laatste Nieuws

Dierenasiel is stilaan de wanhoop nabij: “Waar moeten onze dieren naartoe?”

16 Aug 2021

NINOVE - Het Dierenasiel Ninove heeft nog steeds geen definitieve oplossing met alle dieren op één vernieuwde locatie. Een kleiner project op de huidige locatie vond bij de buren opnieuw geen gehoor en ook op de voormalige voetbalsite in Okegem kunnen ze niet meteen terecht. “Je begint stilaan de moed te verliezen, maar wat moet er met de dieren gebeuren”, vraagt Martine Van Den Steen van het asiel zich af.

Het Nieuwsblad

Fotograaf Niels start crowdfunding voor dierenasiel

16 Aug 2021

NINOVE - Het Dierenasiel Ninove heeft nog altijd geen definitieve oplossing voor zijn huisvestingsprobleem. Buurtbewoners houden de nieuwbouw op de huidige locatie tegen en alternatieven zijn te duur of ongeschikt. Fotograaf Niels Hemmeryckx start nu een crowdfunding voor het opvangcentrum.

Het Nieuwsblad

Dierenasiel is wanhoop nabij

16 Aug 2021

Dierenasiel Ninove vindt maar geen oplossing ­nadat hun bouwvergunning was ingetrokken. ‘Wat moet er met de dieren gebeuren?’ vraagt Martine Van Den Steen.

De Standaard