Dringend hulp nodig geld in te zamelen voor een hulphond voor Cayden!

Dringend hulp nodig geld in te zamelen voor een hulphond voor Cayden!
Deel deze actie

Dringend hulp nodig bij het inzamelen van geld voor een psychiatrische hulphond! Dit zal Caydens leven compleet veranderen!

221 donaties
52%
€ 10.309 van € 20.000 ingezameld

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jos Teunissen. Ik heb een 32 jarige dochter genaamd Cayden. Cayden is een spontane, zorgzame en lieve meid met een groot hart voor dieren en kinderen. 

Ze kampt alleen wel met meerdere psychische stoornissen; waaronder PTSS (traumastoornis), Sociale angststoornis met agorafobie (pleinvrees), Paniekstoornis en depressies. Ze zit nu al ongeveer 14 jaar opgenomen in de psychiatrie en is door haar stoornissen volledig afhankelijk geworden. 

Ze durft niet alleen naar buiten te gaan en als het haar bijvoorbeeld lukt om even samen met mij naar buiten te gaan krijgt ze regelmatig heftige paniekaanvallen, vooral als het iets drukker wordt. Ze kan dus ook geen boodschappen doen (ook niet samen met mij), geen leuke activiteiten doen buiten de deur of gewoon werken, ze durft geen contacten te maken met andere mensen, durft niet met het ov te reizen en heeft iedere nacht behoorlijke nachtmerries en overdag herbelevingen van heftige trauma’s. 

Ze heeft dringend een psychiatrische hulphond nodig ook haar behandelaar staat achter dit verzoek. Een hulphond kan er voor zorgen dat zij weer een zelfstandig leven kan gaan leiden. Na 14 jaar eindelijk weg komen uit de psychiatrie en op zichzelf kunnen gaan wonen, naar buiten kunnen gaan, een leven te leiden zonder constant heftige paniekaanvallen en angsten te hebben en na al die heftige jaren weer vrolijk te kunnen zijn, zelf boodschappen kunnen doen, bij haar herbelevingen, nachtmerries, paniek, angsten en depressie geholpen worden, leuke uitjes hebben en uiteindelijk zelfs kunnen gaan studeren, werken en reizen met het openbaar vervoer, wat ze ontzettend graag wilt. Eigenlijk alles dat iedereen gewoon zou moeten kunnen doen.

Het probleem is dat een psychiatrische hulphond in Nederland niet wordt vergoed en wij dit nooit van ons leven zouden kunnen betalen. We moeten hiervoor 20.000 euro zien op te halen, om een opgeleide hulphond te kunnen krijgen. Ze staat inmiddels al op de wachtlijst voor de hulphond. Nu moeten we alleen wel zo snel mogelijk het geld bij elkaar zien te krijgen, zodat zij een waardig leven kan gaan leiden en daar hebben wij dringend hulp bij nodig. 

Hierbij vraag ik dan ook jullie hulp met het bij elkaar krijgen van de 20.000 euro. Voor de aanschaf van de hulphond. We zouden jullie allemaal ontzettend dankbaar zijn. Cayden zou eindelijk een zo normaal en fijn mogelijk leven kunnen leiden en kunnen gaan functioneren in deze maatschappij. Dit is de stap uit de psychiatrie voor haar.

We hebben besloten dat mocht er meer geld binnen komen dan het bedrag dat wij nodig hebben voor de aanschaf van de hond, we de rest zullen gaan doneren aan iemand anders die ook dringend een hulphond nodig heeft. Of aan meerdere mensen die het bedrag niet op tijd bij elkaar hebben kunnen krijgen en de rest voor hun aan te vullen. Zodat zo veel mogelijk mensen niet de stress, angst en spanning hoeven te ervaren, dat ze het geld niet bij elkaar kunnen krijgen.

Wij danken jullie alvast met heel ons hart voor de donaties!

Hartelijke groeten,

Jos Teunissen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31-03-2022 gestart
7265x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jos Teunissen

Jos Teunissen

221 donaties
52%
€ 10.309 van € 20.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31-03-2022 gestart
7265x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog