Droom High School tussenjaar USA

Droom High School tussenjaar USA
Karin Veldhuizen

Het is de droom van mijn dochter om haar tussenjaar een uitwisseling te doen, hiervoor hebben we financiële steun nodig.

 

Hallo lieve mensen,

Dit is een hele stap voor mij om dit te doen, een crowdfunding  te starten voor mijn dochter Bibi.

Ik ben Karin, alleenstaande moeder en wil voor Bibi, haar High School droom laten uitkomen.

Een aantal jaren geleden is haar droom ontstaan, mede door de film High school musical, om een tussenjaar in Amerika te nemen. Nu zijn er de mogelijk heden qua leeftijd om dit in het volgend schooljaar 2024/2025,  te kunnen ondernemen. Ze heeft dan de leeftijd van 17 jaar en Havo 5 afgerond. Dit zou voor Bibi een ontzettend mooie persoonlijke ontwikkeling zijn, waarvan ze haar hele leven de vruchten van kan plukken.

Bibi heeft zelf allerlei dingen onderzocht, zo is ze naar een infodag geweest waar meerdere organisaties aanwezig waren, Travel Active kwam eruit als organisatie die het beste bij haar past. Daar heeft ze een infoboek van toegestuurd gekregen, en kwamen we er al snel achter dat er een hoog kostenplaatje aan vast zit, het zou zonde zijn dat Bibi haar droom niet kan verwezenlijken omdat haar ouders de financiële mogelijkheden niet hebben om haar daar in te ondersteunen.

Ze volgt mensen op Instagram en op TikTok, die nu een tussenjaar volgen of dit al gedaan hebben, zo heeft ze al een mooi beeld van een High School tussenjaar in Amerika.

Het Kosten Plaatje voor een schooljaar (10 maanden) bedraagt €13.995,- , dit wordt in vier termijnen verrekend. Het zou heel fijn zijn dat we dit bedrag voor 1 juli 2024 bij elkaar hebben, anders valt Bibi haar droom in duigen.

Bij voorbaat wil ik jullie namens Bibi en mij bedanken voor het laten uitkomen van haar High School droom.

Groeten Bibi Bos en Karin Veldhuizen,

 

 

Ook hier nog een stukje van mijn dochter zelf (Bibi):

 

De droom is er, maar de financiering nog niet. 

2 jaar geleden onderweg terug van vakantie was ik aan het nadenken over wat ik wou doen na mijn middelbare school waarnaar het idee van een uitwisseling jaar me enorm aanstond. Ik heb altijd al gedroomd om te leven in het buitenland, of het voor een jaar is of voor langere tijd maakte mij niet uit zolang ik mezelf maar uitdaagde met nieuwe ervaringen en een ander leventje. De droom van het buitenland werd langzamerhand de droom van Amerika. De Engelse taal, de vele verschillende culturen en de grote steden maar ook tegelijker tijd de kleine dorpjes hebben mij gefascineerd. 

Afgelopen jaar besloot ik dat het niet alleen een droom kon zijn maar ook werkelijkheid, samen met mijn moeder heb ik infodagen bezocht en uiteindelijk besloten om i.p.v. 5vwo,  5havo te gaan doen, om zo de mogelijkheid van een uitwisseling te houden. Een uitwisseling is niet goedkoop. 

if only it was… 

geld is niet in overmaten in onze familie, om zoiets groots te kunnen betalen, vandaar dat ik alles doe om maar kleine beetjes bij elkaar te sprokkelen, zoals mijn 2 bijbaantjes, spullen zoveel mogelijk verkopen en op mijn uitgaven te letten.

Op mijn Instagram (bibi.bos_) ben ik van plan om belangrijke tussenstappen te delen en hopelijk uiteindelijk ook mijn reis daarnaartoe erop vast te leggen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-09-2023 gestart
675x bekeken

Actie georganiseerd door:

Karin Veldhuizen

Karin Veldhuizen

 
Actie loopt tot 01-07-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-09-2023 gestart
675x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog