Droomstudie in het buitenland

Droomstudie in het buitenland

Help Laurens met het rondkrijgen van de financiering voor zijn studie in de VS!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Een droom die is uitgekomen! Mijn lieve vriend heeft vijf jaar lang op de universiteit  keihard naar dit moment toegewerkt. Na een zeer competitieve selectieprocedure te hebben doorstaan, is hij officieel aangenomen als student aan Columbia Law School in New York voor het schooljaar 2023-2024. 

Hij begon als een goed student op de middelbare school maar door persoonlijke omstandigheden is hij destijds afgezakt naar vmbo-kader. Niet veel mensen hadden op dat moment nog vertrouwen in hem. Toch besloot hij het roer om te gooien en heeft hij zichzelf door alle onderwijslagen - vmbo, mbo, hbo en vervolgens de universiteit - heen gevochten.

De afgelopen jaren stonden voor hem in het kader van één doel: het volgen van een masterstudie in het buitenland, namelijk bij Columbia Law School in de stad NY. Deze kans is slechts voor de allerbeste studenten weggelegd en het is hem gelukt! Het is niet in woorden te beschrijven hoeveel dit voor hem betekent. 

Helaas zijn de financiën op dit moment een groot obstakel in de verwezenlijking van zijn droom. Ik hoop via deze weg hem een steuntje in de rug te kunnen bieden. Elke bijdrage is daarom heel erg welkom! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-04-2023 gestart
125x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lois Elshof

Lois Elshof

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-04-2023 gestart
125x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog