Duo ligfiets voor mijn zoontje

Duo ligfiets voor mijn zoontje
Niels Van de Meersch

Mijn 12-jarige zoon heeft zowel mentale als fysieke beperkingen, alsook epilepsie, waardoor dit de enige fiets voor hem is.

 

Mijn 12-jarige zoontje Kamiel heeft zowel mentale als fysieke beperkingen, maar ook epilepsie waardoor hij nooit alleen op de openbare weg mag fietsen. 

Na alle soorten fietsen te hebben getest, blijkt deze Hase Pino de enige fiets te zijn die voldoet aan mijn zoontje zijn beperkingen. Desondanks zijn medische achtergrond komen we volgens het VAPH niet in aanmerking voor subsidies waardoor we de kost volledig zelf moeten dragen.

Een nieuwe Hase pino fiets kost al snel meer dan 10.000 euro. Met de opbrengst van de steunactie zouden we op zoek gaan naar een jong 2dehands model om de kosten te drukken. Er bestaan tal van oudere modellen maar deze kun je niet verkleinen waardoor deze niet transporteerbaar zijn. Vandaar de keuze om voor een nieuwer, duurder model te kiezen met het oog op de toekomst.

Los van deze acties vind ik het schandalig dat ouders, anno 2024, dergelijke inzamelacties zelf moeten opzetten terwijl ze in België hoe center liever aan de “belangrijkere” zaken geven. We willen jullie alvast bedanken voor jullie steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-06-2024 gestart
317x bekeken

Actie georganiseerd door:

Niels Van de Meersch

Niels Van de Meersch

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-06-2024 gestart
317x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog