Een bloeiende oase voor Mannaz vzw

Een bloeiende oase voor Mannaz vzw
Lady Annick Lentacker

We hebben super nieuws om met jullie te delen!

 

We hebben super nieuws om met jullie te delen! Onze nieuwe locatie is bijna klaar en de sfeer binnen is ongelooflijk gezellig. Maar, zoals dat vaak gaat, hebben we een klein probleempje in onze tuin - eigenlijk een grote ramp!

🌿

Bij ons op school zijn we gewend om onze eigen groenten te kweken, met leerlingen die dit als onderdeel van hun wekelijkse corvees doen. Echter, op dit moment hebben we slechts een rechthoekig stuk kunstgras naast een tegelpad. Niet echt het groene paradijs waar we naar verlangen.

Maar we hebben een plan! We hebben een prachtig ontwerp opgesteld dat de tuin zal transformeren in een bloeiende oase met planten, houten structuren en bogen. Hier komt het leuke gedeelte: we hebben jouw specifieke hulp nodig en er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen:

Planten en groenten schenken: Heb je een groene duim en wil je onze tuin helpen floreren? Schenk dan planten, groenten of kruiden! Elke bijdrage brengt ons dichter bij een kleurrijke en smaakvolle omgeving.

Donaties voor de tuin: Help ons om het ontwerp tot leven te brengen door een donatie te doen. Of het nu gaat om hout voor onze structuren, decoratieve bogen, of andere materialen die onze tuin zullen verfraaien, jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.  Woon je te ver weg?  Dan is je financiële steun heel welkom. 

Laten we samenwerken om onze tuin te laten bloeien en onze schoolomgeving nog meer inspirerend te maken. Elke vorm van deelname, groot of klein, draagt bij aan het succes van dit project.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-01-2024 gestart
235x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lady Annick Lentacker

Lady Annick Lentacker

 
Actie loopt tot 29-02-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-01-2024 gestart
235x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog