Een fiets nodig om eenzame ouderen te bezoeken!

Een fiets nodig om eenzame ouderen te bezoeken!
A. Baaz

Ik ben vrijwilliger voor eenzame ouderen en heb een betere fiets nodig inverband met mijn gezondheid probleem.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Misschien weet u wat eenzaamheid betekend en misschien komt het wel voor in je kring. En als je bezoek krijgt, dan weet je wat een warm gevoel waard is. Iedereen is gelijkwaardig en iedereen verdiend warmte en liefde omzich heen. Ons maatschappij kent veel werken, waar andere mensen geen tijd meer voor elkaar hebben en in eenzaamheid belanden. 

Ik ben 35 jaar jong en dit jaar veel tegenvallers gehad, ben ziek geweest met een hernia. Naast mijn baan heb ik liefde voor mensen. Ik werkte in de zorg en als vrijwilliger kom ik in contact met mensen die eenzaam zijn. De hernia heeft het mij niet makkelijk gemaakt zowel lopent, zittend, staand of fietsend. Maar ik hrb goede hoop op herstel en wil mijn vrijwilligerswerk niet opgeven, door dat het mensen zijn die ook recht hebben op warmte en liefde, iemand die met hun graag een praatje maakt en iemand die hun gezelschap bied!

Waar ik nu tegenaan loop is dat ik een oud fiets heb, die scheef fietst, alle remmen inmiddels kapot zijn wat immers gevaarlijk is, de versnellingen problemen geven met de ketting.

Ik wil mijn vrijwilligerswerk voorzetten, maar kan momenteel moeilijk blijven door drammen met een lage rug hernia en de fiets ongemakkelijk is voor me hernia. Ik ben een simpele jongen en neem een van de goedkoopste fietsen die er is!

Ik zie nauwelijks wat terug van het werken, dat is ook de reden dat ik geen ander fiets zelf had kunnen kopen. Nu eenmaal thuis valt je loon ook hard achteruit, maar ik wil het warme gevoel blijven geven aan eenzame ouderen.

Wie o wie kan me hierbij helpen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-12-2023 gestart
32x bekeken

Actie georganiseerd door:

A. Baaz

A. Baaz

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-12-2023 gestart
32x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Ouderen
Misbruik melden