Een mooi huwelijk voor mijn aanstaande!

Een mooi huwelijk voor mijn aanstaande!
Bob van Dooren
Deel deze actie via:

Maar helaas door allerlei omstandigheden zijn wij door al onze reserves heen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi, en dank u voor het lezen van ons verhaal.

Ongeveer 7 maanden geleden deed ik mijn aanzoek en gelukkig zij mijn nu verloofde “Ja!!” of ja ze zei eerder “Yes I will marry you!!!”, ze is van Afrikaanse komaf en wij spreken engels met elkaar zodoende. Alles ging prima, zij heeft haar werk, ik heb mijn werk. Alles gaat zoals een normaal leven moet gaan. Natuurlijk is er altijd wel een kleinigheid maar goed. Toen we een aircosysteem lieten installeren leek alles goed te gaan, maar helaas in werkelijkheid waren het een aantal cowboys die een behoorlijke slag hebben geslagen.

Zoals ik al zei leek alles goed te gaan, maar toen ze eenmaal alles geïnstalleerd hadden, man man… wat een ellende… gaten in de gevel niet gedicht, kabelgoten voor elektriciteits kabels gebruikt voor het leidingwerk op de gevel in weg te werken zonder afdekkappen, leidingwerk met gescheurde isolatiemantel, systeem niet bijgevuld waardoor de buitenunit i.c.m. foutieve ophanging een gigantisch kabaal maakt enz… enz… Al met al een behoorlijk bedrag neergeteld (betaalt na de belofte van hun dat alles nog binnen een week afgemaakt gaat worden en op goed vertrouwen natuurlijk). 

Inmiddels zijn we bijna 6 maanden verder, maar geen enkel spoor van de vakmannen meer te bekennen. 

Ondertussen kreeg ik covid en door de complicaties en mijn contract dat afliep op mijn werk, u raad het, contract niet verlengd.

Dus wij dachten een juridische procedure op te starten, goed idee dachten we. Dus we gaan naar een raadsheer, dit moet over de grens van België want het is een Belgisch bedrijf. Komen bij de raadsheer aan, grote beloftes van de heer, alles komt goed, europees recht hier Belgisch recht daar, komt goed komt goed. De factuur verkregen van onze raadsheer, netjes betaalt…

EN GELOOF HET OF NIET!!!

Geen reactie meer, nadat we het geld hadden overgeboekt 😑

U kunt zich voorstellen dat wij lichtelijk gefrusteerd zijn geraakt door deze onfortuinlijke situaties…

Helaas door alle extra kosten die dit met zich mee heeft gebracht hebben wij nu een gigantisch probleem met onze huwelijksplannen. Daarbij probeer ik mijn verloofde haar moeder uit Afrika over te laten komen voor de bruiloft en haar te verrassen, nadat ze haar 5 jaar niet gezien heeft.

 

Alle kleine beetjes helpen 🙂

Wij stellen uw hulp gigantisch op prijs. En wij danken u bij voorbaat. ❤️‍

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-01-2023 gestart
146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Bob van Dooren

Bob van Dooren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-01-2023 gestart
146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog