Een Toekomst Vol Strikes

Een Toekomst Vol Strikes
Toine Vos

Een Toekomst Vol Strikes: Steun Ons Nationale Bowlingteam voor Doven en Slechthorenden!

 


Titel: "Een Toekomst Vol Strikes: Steun Ons Nationale Bowlingteam voor Doven en Slechthorenden!"

Beste supporters en vrienden van de bowlinggemeenschap,

Wij zijn verheugd jullie te verwelkomen bij ons spannende avontuur om het Nationale Bowlingteam voor Doven en Slechthorenden naar nieuwe hoogten te brengen. Onze atleten hebben een ongelooflijk doorzettingsvermogen getoond en zijn vastberaden om te schitteren in de wereld van het bowlen, maar we hebben jouw hulp nodig om hun dromen waar te maken.

Onze Missie:

Ons nationale team bestaat uit getalenteerde bowlers die, ondanks gehooruitdagingen, de kracht van sport gebruiken om barrières te doorbreken en hun passie te volgen. We streven naar inclusiviteit, gelijkheid en de erkenning van onze atleten op het hoogste podium. Door deelname aan internationale toernooien, zoals EK 2024 in Wemmel van 7 augustus tot 17 augustus en eventueel Deaflympics 2025 in Tokyo, willen we niet alleen onze sportieve prestaties verbeteren, maar ook bewustzijn creëren over de capaciteiten van doven en slechthorenden in de sportwereld..

www.ecdeafbowling2024.be 

Waarom Crowdfunding?

Om onze ambities waar te maken, hebben we financiële steun nodig. 

Waar andere sporters financieel ondersteund worden door reguliere sportbonden, moet de KNDSB zelf de middelen zien te verwerven om de kosten te dekken.  www.kndsb.nl 

De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) is een Non-profit Nederlandse sportbond voor doven en slechthorenden en personen die affiniteit hebben met doven en slechthorenden. KNDSB heeft ANBI Status. Wil je grote bedrag doneren, neem dan contact op, vanwege belasting teruggave.

Met jouw hulp kunnen we:

  • Deelname aan Internationale Toernooien: De kosten van reizen, accommodatie en deelname aan prestigieuze toernooien kunnen aanzienlijk zijn. Jouw bijdrage helpt ons om onze atleten naar deze evenementen te sturen en onze nationale eer te vertegenwoordigen.
  • Training en Ontwikkeling: Om te excelleren, hebben onze bowlers hoogwaardige training nodig. Jouw steun maakt het mogelijk om deskundige coaches aan te trekken en trainingssessies te organiseren om de vaardigheden van ons team naar een hoger niveau te tillen.
  • Uitrusting en Materiaal: Kwalitatieve bowlinguitrusting is essentieel voor topprestaties. Met jouw hulp kunnen we investeren in state-of-the-art uitrusting en materialen om onze atleten de beste tools te bieden om te excelleren.

Hoe Jij Kunt Helpen:

  • Doneer: Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Bezoek deze crowdfundingpagina en doneer vandaag nog!
  • Deel en Verspreid: Deel ons verhaal op sociale media, vertel je vrienden en familie over ons initiatief en moedig anderen aan om ook deel te nemen aan onze missie

Bedankt voor je Steun:

Samen kunnen we een positieve impact hebben op de levens van onze atleten en de perceptie van doven en slechthorenden in de samenleving veranderen. Met jouw steun gaan we voor goud, niet alleen op de bowlingbaan, maar ook in het doorbreken van vooroordelen en het inspireren van anderen.

Dank je wel voor het overwegen van een bijdrage aan ons Nationale Bowlingteam voor Doven en Slechthorenden. Samen bouwen we aan een toekomst vol strikes!

Met sportieve groet,

Toine Vos, Teammanager Nationale Bowlingteam voor Doven en Slechthorenden

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-01-2024 gestart
3705x bekeken

Actie georganiseerd door:

Toine Vos

Toine Vos

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-01-2024 gestart
3705x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog