Een Tweede Kans voor Pchelka: Help haar op weg naar haar leven 2.0

Een Tweede Kans voor Pchelka: Help haar op weg naar haar leven 2.0
Laura Wansink

Kleine pechvogel Pchelka heeft hulp nodig! Jouw bijdrage telt voor haar nieuwe kans ❤️

 

Lieve Pchelka heeft al veel tegenslagen gekend in haar leven. Als pup werd ze achtergelaten en belandde ze in het asiel in april 2016. Jaren gingen voorbij terwijl ze werd overgeslagen, haar hoofd gebogen bij elke bezoeker, in de wetenschap dat ze toch niet gekozen zou worden.

In maart 2024, verscheen er eindelijk een foster. Ze was geraakt door het verhaal van Pchelka en bood haar een thuis aan. Het leek alsof het tij eindelijk keerde voor dit kleine meisje!

Maar toen sloeg het noodlot opnieuw toe… Pchelka, die moeite had om te wennen aan haar nieuwe leven buiten het asiel, verdween uit het zicht. Dagenlang werd er radeloos naar haar gezocht, tot ze zich uiteindelijk liet zien en uit de hand van haar pleegouder at. Maar de ervaringen van jaren in het asiel maakten haar wantrouwig en ze bleef ongrijpbaar.

En toen gebeurde het ergste wat een hondenouder kan overkomen: een aanrijding en de bestuurder reed door. Halsoverkop werd ze naar de dierenambulance gebracht. Gelukkig waren er geen interne bloedingen, maar ze heeft wel een operatie nodig aan haar achterpoot. De kosten hiervoor bedragen maar liefst 3300 euro (operatie, onderzoeken en opname), een bedrag dat voor zowel de Stichting als de pleegouder onmogelijk op te brengen is.

De verzekering keert niets uit omdat de bestuurder onbekend is.

Ondertussen heeft Pchelka dringend hulp nodig met een operatie. Na de operatie kan ze gelukkig definitief bij haar foster blijven, met de hoop dat daar dan eindelijk haar leven als geluksvoge mag beginnen. 

Wie kan bijdragen aan de kosten voor deze kleine meid? Elke bijdrage, hoe klein ook, is van onschatbare waarde voor Pchelka's toekomst. ❤️

Namens fostermama Ingrid en Pchelka: bedankt! 🫶🏻

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-04-2024 gestart
965x bekeken

Actie georganiseerd door:

Laura Wansink

Laura Wansink

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-04-2024 gestart
965x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog