EEN WARME KERST VOOR IEDEREEN

EEN WARME KERST VOOR IEDEREEN

Voor een tientje kan jij een gezin in energiearmoede een heel jaar helpen

 

 

De Bossche stichting ‘Brabantse Hart in Aktie’ ondersteunt al tien jaar lang gezinnen die verkeren in (energie)armoede. Voor deze gezinnen is hulp van ‘Brabantse Hart in Aktie’ essentieel. De stichting is volledig afhankelijk van donaties en daarom hebben we jouw hulp nodig. Met een donatie van tien euro kan je al voor een geheel jaar één gezin ondersteunen.

Een warme kerst is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Alleen al in Den Bosch zijn er ongeveer 6000 mensen die onder de armoedegrens leven en moeite hebben met het betalen van hun energierekening. Daarom lijkt het ons als trainees mooi om met Essent juist deze mensen rond de feestdagen een hart onder de riem te steken!

Al tien jaar lang ondersteunt de Bossche stichting ‘Brabantse Hart in Aktie’ gezinnen die verkeren in (energie)armoede. De vrijwilligers van de stichting zetten zich met hart en ziel in om inmiddels bijna 500 gezinnen te helpen aan kleding, menstruatieproducten, speelgoed, etc. Daarnaast zijn ze ook altijd op zoek om iets extra’s te doen voor de kinderen van deze gezinnen. Zo organiseren ze in december een groot kinderkerstfeest voor 200 kinderen met onder andere spelletjes, kerstgebakjes en cadeautjes. Zo geven ze deze kinderen toch een warm kerstgevoel!

Wij hopen op jouw support!

 

Hele fijne feestdagen gewenst,

Blijke, Britt, Hidde, Joep, Maarten, Marga, Martijn en Rens

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-12-2023 gestart
1906x bekeken

Actie georganiseerd door:

Frank de Bie

Frank de Bie

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-12-2023 gestart
1906x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden