***EINDEJAARSACTIE*** HELP ONS TE HELPEN AUB

 ***EINDEJAARSACTIE***  HELP ONS TE HELPEN AUB
SOS Stray Dogs Romania  vzw

Help ons te helpen aub, onze VZW kan alleen blijven helpen met uw steun, wordt aub voedselsponsor of Guardian Angel

 

De crisis laat zich overal voelen helaas… We hopen dan ook uit de grond van ons hart, dat we in 2024 de hondjes kunnen veilig houden. Ons streefdoel is om voor het 1ste kwartaal 2024 dankzij deze actie de nodige tekorten te kunnen aanvullen. We starten met voor de maand januari 2024 een doelbedrag in te stellen van 1000 euro (bedrag dat we momenteel +/- maandelijks tekort hebben).  

Vrij gift = steun aan al de hondjes die geen sponsor hebben

Voedselsponsor = 20 euro voor sponsoring van een hondje naar keuze ((hiermede kan 1 hondje gedurende 10 dagen voorzien worden van verblijf in shelter en voeding) 

Guardian Angel = 60 euro voor sponsoring van een hondje naar keuze (hiermede kan 1 hondje een volledige maand voorzien worden van verblijf in shelter en voeding) 

We hebben hier 10 foto's kunnen uploaden (max. aantal foto's op deze website), de overige hondjes kan u ook terugvinden op onze Facebookpagina SOS Stray Dogs Romania 

Alleen samen kunnen we sterk staan om deze hondjes te voeden, van onderdak te voorzien, medische kosten te betalen. Tot enkele jaren terug waren er veel mensen die zulk een hondje hun sponsor werden, maar helaas die tijd is voorbij. 

Mensen willen geen engagement meer maken om maandelijks centjes te storten voor een sponsorhondje, want de rekeningen die men moet betalen zijn aanzienlijk hoger geworden. 

Daarom een oproep aan alle dierenvrienden, HELP AUB. Willen we deze hondjes veilig kunnen houden tot aan een eventuele adoptie, dan moeten maandelijks hun kosten kunnen betaald worden. Als deze kosten niet kunnen betaald worden, moeten ze terug naar de public shelter en is na 1 à 2 weken max. hun lot bezegeld (euthanasie). 

We zullen dan ook blijven vechten tot het bittere einde (hopelijk komt er geen einde, helaas dat lot ligt niet in onze macht), om ze te kunnen blijven helpen, maar…  Dit kunnen we niet meer alleen, we kunnen niet verder zonder uw steun. 

Onze reserves zijn opgebruikt intussen, praktisch geen inkomsten en heel veel uitgaven,  heeft ervoor gezorgd dat we ons in de gevarenzone bevinden momenteel, helaas :-(   

We hebben minstens 1000 euro per maand tekort (dan mag er nog met geen enkele hondje iets medisch voorvallen, want dan is het uiteraard veel meer), voor hun verblijf in een shelter, voeding, ontwormingen, ontvlooingen, vaccins enz. 

Hun lot ligt in ons aller handen, als we hier samen de schouders onderzetten, moet dit toch lukken? 

Wat u ook maar kan missen, groot of klein, het kan het verschil maken. Alvast dank van harte, in naam van alle hondjes!  

Even nog vermelden, uiteraard kunnen ook al deze hondjes geadopteerd worden, als u interesse heeft om 1 van hen een thuisje te geven, kan u ons contacteren via de Facebook Pagina SOS Stray Dogs Romania VZW 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-12-2023 gestart
432x bekeken

Actie georganiseerd voor:

SOS Stray Dogs Romania vzw

SOS Stray Dogs Romania vzw

Actie georganiseerd door:

SOS Stray Dogs Romania  vzw

SOS Stray Dogs Romania vzw

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-12-2023 gestart
432x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden