Familie hulp

Familie hulp
elne R
Deel deze actie via:

Financiële hulp voor mijn (schoon)familie 🍀

 

Hallo, 

Helaas hebben wij begin juni afscheid moeten nemen van mijn zwager(33), hij heeft zelf besloten om een eind aan zijn leven te maken. Met veel verdriet en pijn laat hij ons achter. Maar vooral mijn schoonmoeder/ vader en mijn partner zijn kapot van verdriet. Hun harten zijn letterlijk gebroken. 

Maar wat wij hadden gemist, niet hadden gemerkt, niet hadden gezien is dat mijn zwager schulden had/ heeft. In alle hectiek, door alle emoties, hebben we alles aanvaard. Met zware gevolgen ..  mijn schoonouders en partner met veel schuld. 

Verdriet, angst, slapeloosheid, stress zijn de emoties die op moment alleen nog maar zichtbaar en voelbaar zijn. Tijd van rouwen krijgen ze niet, dìt is wat ik ze gun. Dit zou pas kunnen wanneer het financieel weer op orde is. Geef/ gun mijn schoonouders en ons (gezin van drie) de tijd om dit zware verlies een plekje te kunnen geven.

Ik vraag hulp, voor mijn schoonfamilie.. wil proberen om de financiële zorgen  wat weg te nemen. Om echt tijd te krijgen om te gaan rouwen en stil gaan staan bij de dingen die allemaal zijn gebeurd. 

Wil jullie vragen voor een donatie, dit alleen ALS je wat kan missen.

Mijn/ ons dank is groot🥹. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-11-2023 gestart
30x bekeken

Actie georganiseerd door:

elne R

elne R

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-11-2023 gestart
30x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog