familie in de problemen na verkeerde beslissing

familie in de problemen na verkeerde beslissing

een 3 jaar geleden ging het ons voor de wind, een leuk huisje, werk en een eigen fietsenwinkeltje, nu hebben we 3300€...

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

een 3 jaar geleden ging het ons voor de wind, een leuk huisje, werk en een eigen fietsenwinkeltje in bijberoep. Dit was 2020 tijdens corona. Eind 2020 begon het te sputteren, vader kreeg een mentale crisis door het vele werk en door de goede verkoop wensten groothandels een grotere aankoop. In een vlaag van emotionele teleurstelling hebben we beslist ons leven om te zwaaien. we vonden een huis dichter bij de grootouders en zetten ons huis met winkel te koop. Na 2 jaar is deze nog niet verkocht en betalen we nu 3300€ af voor beide huizen. Het spaargeld is op en we op het einde van de maand is er steeds budget te kort. We werken nog steeds full time. Daarbij hebben we nog een kapotte chauffage in energycrisis. We moeten op alles besparen. Mentaal is dit niet meer gezond voor onze kinderen. Vader voelt zich heel schuldig voor zijnbeslissingen!

Waarvoor dient deze donatie? allereerst willen wij een nieuwe verwarming ketel laten installeren. We rekenen op een prijs van 6000€ voor dit. De kinderen hebben dringend kleren nodig. De rest van het geld gaat naar de afbetaling van de winkel, dit is 78000. Door daarvoor geen aflossing van 600€/m te moeten betalen is het op het einde van de maand net te doen. Mama zal een extra flexijob bijnemen en Papa heeft weer de kracht om in de zaak een nieuwe zaak te starten. We willen deze donatie niet voor niets, we zouden graag iedereen terugbetalen. Bedankt voor het begrip.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-12-2022 gestart
120x bekeken

Actie georganiseerd door:

Brahim Pacquet

Brahim Pacquet

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-12-2022 gestart
120x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden