Fraudeonderzoek verkiezingen.

Fraudeonderzoek verkiezingen.
Deel deze actie

Zijn de stemmen wel correct geteld?

3 donaties
€ 25 van € 75000 ingezameld

Op 15, 16 en 17 maart j.l. zijn de verkiezingen gehouden. Tot ieders verbazing is het demissionare kabinet van Mark Rutte opnieuw gekozen door het volk. Als tweede is D’66 geëindigd. 

De laatste twee dagen circuleren er op social media filmpjes rond, waarin duidelijk te zien is dat er wordt gefraudeerd. Hetzij door niet verzegelde containers, hetzij door controleurs die werden weggestuurd bij de telling, hetzij door een feestende VVD en D’66 binnen een minuut nadat de stembussen gesloten waren.

Het democratisch recht van burgers houdt ook in dat er controle uitgevoerd mag worden op de tellingen en of dit wel correct gedaan is. 
Gezien de ellendige voorgeschiedenis van Rutte 3, de enorme weerstand op alle social media jegens Kaag en het expres schofferen en passeren van o.a. het Forum voor Democratie is het noodzakelijk dat er een verkiezingsfraude onderzoek komt.

Dat onderzoek moet worden uitgevoerd door een kantoor wat betrouwbaar is en daar de mensen en capaciteit voor heeft. Enkele kantoren komen daarvoor in aanmerking. Zij doen dit uiteraard niet gratis en het onderzoek gaat flink in de uren en de papieren lopen. Schatting is dat de kosten tussen de 75 en 125.000 euro zullen zijn.

Alleen is dat voor ons niet op te hoesten en we vragen dan ook aan de burgers van Nederland ons te ondersteunen hierin. Als tegenprestatie zal er dagelijks geupdate worden. Hier zal dan het betreffende onderzoekskantoor vermeldt worden, welke het onderzoek gaat doen enz.

Ben je in bezit van materiaal waaruit verkiezingsfraude kan worden opgemaakt dan verzoek ik je dit te sturen aan ons.

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Carla  de Boer

Carla de Boer

3 donaties
€ 25 van € 75000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog