Geef Ian de kans op een normaal leven !

Geef Ian de kans op een normaal leven !
Yannick Bunneghem
Deel deze actie

Ian is geboren met 1 oor, en heeft de kans op een 2de oor met gehoorgang de prijs is imens hoog.

428 donaties
€ 9.386 van € 100.000 ingezameld

Ian Bunneghem, is geboren met 1 oortje. Doorheen de jaren heeft Ian tal van onderzoeken laten uitvoeren naar de oorzaak maar ook vooral naar een oplossing voor zijn probleem, nergens in Europa konden ze hem helpen dus zijn we de oceaan overgestoken opzoek naar hulp.

Professor Reinisch in Los Angeles kan Ian helpen en voorzien van een 2e oortje mét gehoorsgang . Waardoor Ian niet meer 1zijdig doof is maar alles kan opnemen van geluid waardoor hij een normaal leven kan leiden . Zonder dat er een gehoor apparaat moet geplaatst worden omdat uit scans blijkt dat alles perfect is achter de gehoorgang .

Enkel het ziekenfonds vindt dit normaal en wilt hier niet in tussen komen, ookal wordt zijn gehoor hierdoor beter .

Iedereen heeft toch recht op een normaal en gezond leven.

Het enige wat ons tegen houd is dat wij dit bedrag nooit zelf kunnen betalen in deze moeilijke tijd. Wie wil ons aub helpen ?  Ian wilt normaal zijn zoals elk kind moet kunnen zijn …

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-06-2022 gestart
15835x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Yannick Bunneghem

Yannick Bunneghem

428 donaties
€ 9.386 van € 100.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-06-2022 gestart
15835x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

STEUNACTIE VOOR 6-JARIGE IAN

06 Sep 2022

Ian Bunneghem uit Boom is geboren met 1 oortje. Doorheen de jaren heeft Ian tal van onderzoeken laten uitvoeren naar de oorzaak maar ook vooral naar een oplossing voor zijn probleem. Nergens in Europa konden ze hem helpen dus zijn de ouders met hem de oceaan overgestoken op zoek naar hulp.

Radio Reflex

Ouders starten steunactie om Ian (6) een rechteroortje te kunnen geven: “Waar moeten wij 100.000 euro vandaan halen? We zijn maar gewone mensen”

07 Jul 2022

BOOM - De zesjarige Ian Bunneghem uit Boom werd geboren zonder rechteroortje. De Amerikaanse professor John Reinisch, een wereldautoriteit in de plastische chirurgie, zou de jongen operatief een oorschelp en een gehoorgang kunnen geven. Maar die ingreep is gecompliceerd en kost minstens 100.000 euro. Papa Yannick (27) en mama Ana (35) zijn alvast van start gegaan met een crowdfunding en een snoepverkoop om het nodige geld bij elkaar te brengen. “Ians toekomst staat op het spel.”

HLN

Kleine Ian (6) werd geboren met één oortje, hij zamelt geld in voor reconstructie op jaarmarkt van Reet

03 Jul 2022

Reet - Ian Bunneghem (6) en zijn familie staan met een kraampje op de braderij van Reet om geld in te zamelen. De jongen is geboren met maar één oortje, daarom hoort hij niets meer langs de rechterkant.

Gazette van Antwerpen