Get LouLou back to dancing!

Get LouLou back to dancing!

Steun LouLou met de kosten en alles wat ze nodig heeft in deze uitdagende periode! Lets get her back 2 Dance ASAP!

 
€ 0 ingezameld

Dit bericht is voor Eliene-Louize (LouLou), een geweldige vriendin, authentiek persoon en getalenteerde danseres/choreografe, die nu onze hulp meer dan ooit kan gebruiken.

 

Helaas heeft LouLou recentelijk de diagnose Hodgkin - lymphoma gekregen, een bloedkanker die zich op een zeldzame plaats bevindt in het mediastinum. Op dit moment heeft ze al enkele maanden intense chemobehandelingen moeten ondergaan en staat de volgende behandelingskuur te wachten. De weg naar herstel is lang en intens maar heeft ook een enorm zware tol op meerdere zaken in haar leven.

 

Door haar toewijding aan haar job als danser en choreografe heeft LouLou zichzelf in teken gezet van anderen en van haar kunstvorm. Nu moet ze alles op pauze zetten en in plaats van haar carrière te doen groeien, moet ze zich volledig richten op haar herstel en de strijd tegen deze ingrijpende ziekte.

 

LouLou heeft nu meer dan ooit onze steun nodig.  Elke bijdrage, groot of klein, helpt LouLou in deze moeilijke periode en zal volledig gebruikt worden in het dragen van de financiële last die deze ziekte met zich meebrengt. Denk maar aan kosten omtrent behandelingen, medicatie, ziekenhuisopname, loonverlies, praktische en esthetische kosten, ….

 

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van LouLou. Laten we haar samen helpen zodat ze zich volledig kan richten op het verslaan van de kanker en een toekomst waarin ze haar dromen, en de dromen van alle mensen rondom haar, alsnog kan waarmaken.

 

Namens LouLou en haar dierbaren: hartelijk dank voor jullie steun en liefde

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 3 dagen geleden gestart
1355x bekeken

Actie georganiseerd door:

Matthias De Meuter

Matthias De Meuter

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 3 dagen geleden gestart
1355x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden