Geen Schadevergoeding

Geen Schadevergoeding
Debby Van Meirvenne

Alissa 6 jaar is getekend voor haar hele leven door Malafide Beslissing vanonverantwoordelijke Mensen !

 

Beste, 

de Ouders debby & Kenneth 

 

Langs deze weg willen wij ons verhaal naar buiten brengen elke steun is welkom 🙏 We worden al meer dan 2 jaar niet geholpen door de verzekering geen schadevergoeding krijgen we van wat ze ons kind hebben aangedaan. 

 

We hebben financieel problemen de zalven waarvan geen terug betaling is, betalen wij zelf, dit moeten we blijven smeren op de littekens tegen de kou en warmte beschermen. Totaal al meer dan €7000 aan verzorging betaald waar we niks van terug zien.

 

Ons Verhaal:  op 20/08/2021

alissa toen ze 4 jaar was. ze ging logeren bij haar tante, zodat mama de valies kon maken voor op vakantie te vertrekken naar de ardenne, een warme zomerdag de tante besloot om een terrasje te gaan doen en genieten van een fris drankje, alissa zat te kleuren aan tafel, voor mama en papa mooie tekening maken, een tekening dat wij samen op vakantie gaan joepy heel blij was ze zoals ons eindelijk keken we uit naar die reis! 

 

Op die dag was er ook een verjaardag feestje van de uitbader met barbecu en zangers, op terras stond de barbecu rond de tafels waar klanten gezellig zitten te drinken, toen sloeg het noodlot toe een levenslange nachtmerrie😪 💔 de uitbader vroeg aan een klant wil jij helpen de barbecue aan te krijgen die stond heel gevaarlijk tussen de mensen geen veiligheid rond voorzien, hij deed de bbq aan het duurde te lang voor hem, om het vuur aan te krijgen, hierdoor besloot de man om Snelbranderfles te gebruiken hij stond daar grapjes te maken vuur zal nu wel aan gaan ! en stond daar dronken bezig getuigde klanten, dit kwam tot een ontploffing, op Alissa is hierdoor verbrand in haar Gezicht en haar armen, De man deed dit niet Veilig! nam geen verantwoordelijkheid op en bleven gewoon verder doen zonder besef wat ze gedaan hebben alsof er niets aan de hand was, Niemand die de intentie had de ziekenwagen te bellen, er werd geen hulp aangeboden, het duurde te lang alissa stond letterlijk in brand met water en doeken liep een man van de overkant naar alissa, het ging veel te snel brande heel snel op haar Gezicht tot 3e graad verbrand, schoonzus ging in alle paniek zelf naar spoed met de auto, eens daar brachten ze Alissa snel naar uz gent, daar zijn we twee maanden bij haar verbleven op intensieve brandcentrum ze kon niet meer zelfstandig eten, met Sondevoeding kreeg ze voeding, elke dag moesten ze haar in slaap doen om haar te kunnen verzorgen, door de pijn van de Brandwondes, ging door merg en been haar horen schreeuwen mama was in alle staten in paniek komt alles goed is er met haar ogen kan ze nog praten veel vragen door men hoofd 😪dit wil niemand mee maken als ouder, Trauma beelden voor de rest van ons leven, ze heeft veel Geluk Gehad dat ze nog leefd, waar alissa door moest die pijn verschikkelijk je kind zien pijn leiden. 

 

Ik belde zelf naar de politie wat er gebeurd is en die kwam daar te plaatsen en kon alleen vast stellen van de uitbader dat alles ok was met het kind ze zijn er mee naar huis gereden allemaal leugens, de dag erna ging ik klacht in dienen ik zij vind u het grappig ons kind ligt op intensieve ik liet foto's zien oei mevrouw wat is daar gebeurd en hij zij je kan geen klacht indienen het is een spijtig ongeval 😡😪 hou u dan maar rustig, geen bewijzen ze komen daar zomaar met weg! de uitbader die had geen vergunning voor dit evenement! geen verzekering! en is invaliet dit kan allemaal zomaar! alles wat ze deden is strafbaar ! tegen de politie kunnen we niks beginnen want ons klacht namen ze niet serieus slagen en verwondingen moreleschade! Dit is belgie 😡 kan allemaal ze hebben vast en zeker geen kinderen! 

 

 

ons hart brak in 1000 stukken, haar zo te zien liggen, niets kunnen doen voor haar, alleen gerust stellen dat wij goed voor haar gaan zorgen, dit was mentaal en fysiek zo zwaar, We konden niet gaan werken, geen inkomen Ons kind komt op de eerste plaats voor alles haar gezondheid gaat nog steeds voor,alissa zit in het 1e leerjaar ze heeft daar door een achterstand opgelopen door verbrand te zijn op haar gezicht en mond heeft ze spraakproblemen daarvoor gaat zij naar de logo zij maken zich ook zorgen voor de mond beter open te krijgen om haar te verstaan daarvoor gaan we naar dokter in ziekenhuis om dit te onderzoeken voor later, dit heeft een zware inpak op ons leven ze doet heel hard haar best op school we zijn trots op haar, ook gaat ze naar kindertirapeut om haar hangsten te vergeten ze wordt met elk Geluid bang dit heeft zijn tijd nodig om te verwerken. een operatie voor de littekens minder zichtbaar te zien kost veel, dat kunnen wij nooit betalen daarom vragen we hulp om ons te helpen met een kleine gift zijn we jullie eewig dankbaar 🫶🙏😘 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-06-2023 gestart
5717x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Van Meirvenne

Debby Van Meirvenne

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-06-2023 gestart
5717x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand Medisch
Misbruik melden