Getekend voor haar Leven

Getekend voor haar Leven
Debby Van Meirvenne
Deel deze actie via:

Kom Jij In Actie voor Alissa 6 jaar!ze is getekend voor het leven door een Malafide Beslissing van Onverantwoordelijke Mensen

 

Hallo ! 

wij zijn de Ouders van ons Prachtig Meisje Alissa via deze weg willen wij ons verhaal kwijt we worden niet Geholpen via de verzekering financieel, we willen langs deze weg een Steun vragen, 20/08/21 Op een Mooie warme zomerdag, ging ons dochter Alissa bij haar Tante logeren, zoals zovelen onder ons wouden ze een terrasje gaan doen en genieten van een fris drankje op een warme dag, Alissa zat te kleuren aan tafel, dat vind ze heel leuk en maakt haar heel blij. 

Op die dag was er een verjaardag feestje van de uitbader van het cafe ! waar ze op terras gingen zitten natuurlijk zomer warm, waar denken jullie dan aan barbecue toch? een barbecue moet een leuk gegeven zijn in de zomer maar veranderde voor ons die dag in een hel, een levenslange nachtmerrie😪 

De uitbader vroeg aan een klant wil jij de bbq aansteken ! de barbecue Stond tussen de tafels van terras, heel Gevaarlijk!! Hij deed de bbq aan het duurde te lang voor hem, om het vuur aan te krijgen, hierdoor besloot de man om Snelbrander te gebruiken hij stond daar te lachen zal nu wel gaan ! en stond daar dronken bezig, Getuigen mijn schoonzus en schoonmoeder. Dit kwam tot een ontploffing, Ons Alissa is hierdoor verbrand in haar Gezicht en haar armen, De man deed dit niet Veilig, nam geen verantwoordelijkheid op en bleven gewoon verder doen alsof er niets aan de hand was, Niemand die de intentie had de ziekenwagen te bellen, er werd geen hulp aangeboden, het duurde te lang alissa stond letterlijk in brand met water en doeken liep dan toch 1 man naar alissa, het ging veel te snel brande heel snel op haar Gezicht tot 3e graad verbrand, schoonzus ging in alle paniek zelf naar spoed, eens daar brachten ze Alissa snel naar uz gent, daar zijn wij twee maanden bij haar verbleven op intensieve brandcentrum ze kon niet meer zelfstandig eten, met Sondevoeding kreeg ze voeding, elke dag moesten ze haar in slaap doen om haar te kunnen verzorgen, door de pijn van de Brandwondes, ging door merg en been 😪 dit wil niemand mee maken als ouder, Trauma beelden voor de rest van ons leven, ze heeft veel Geluk Gehad. 

Toen wij daar aan kwamen wij in alle paniek ! waar is alissa we herkende haar niet verschikkelijk ik belde zelf de politie op, om daar die mannen te verhoren feest ging gewoon door. Eens we in uz- Gent aan kwamen de eerste nacht kon niet slapen ik keek Facebook berichtje van vrienden en live zag ik van da feest een filmpje plezier aan het maken het was niet stil Gelegd ik Woest op die politie Agent! Wat deed hij daar ? Mee doen met die mannen😡

De politie man kwam daar te plaatsen ze zijden dat alles is inorde is met het kind ze zijn met de auto naar huis Gereden ! Dat is Verkeerde info dat die mannen hebben verklaard! Dat staat niet op papier van de feiten dan was de politie nog niet geweest pas savonds! Daarom hebben we nu geen bewijzen van de vaststelling geen ziekenwagen, geen brandweer We hebben niks op papier van bewijzen door die Lafaards !! Is da niet erg schandalig! Gaat over ons dochter ! wat er echt is gebeurd! de politie man ondervraagde de mannen 2x en vertelde alleen maar leugens ! Ging de schuld op schoonzus schuiven en op elkaar steken mijn schuld niet woord tegen woord blijft maar duren.

De uitbader die had geen vergunning voor dit evenement!  van het café en geen verzekering! en is invaliet dit kan allemaal zomaar!Alles wat ze deden is strafbaar ! Die komen daar zomaar met weg Zonder dat ze gestraft worden ! tegen de politie kunnen we niks beginnen want ons klacht namen ze niet serieus slagen en verwondingen moreleschade ! Dit is belgie 😡 kan allemaal ze hebben vast en zeker geen kinderen! 

ons hart brak in 1000 stukken, haar zo te zien liggen, niets kunnen doen voor haar, alleen gerust stellen dat wij goed voor haar gaan zorgen, dit was mentaal en fysiek zo zwaar, We konden niet gaan werken, geen inkomen we maakten ons financiëel zorgen ! Ons kind komt op de eerste plaats voor altijd, haar gezondheid ging en gaat nog steeds voor. Daar werken we hard voor om beter toekomst te geven dat ze van hangsten en Trauma Geraakt. Alissa slaapt met druk masker 12u. 

wij staan nu blok, het is een enorme financiële kater voor ons geworden door die mannen dat ons geen vergoeding terug geven. En verzekering doen niks, tot haar 14 jaar moeten we zelf de zalf aan kopen. Daar krijgen we geen vergoeding van. Met het geld dat we nu kwijt zijn door een ander zijn schuld konden we met alissa al eens iets leuks Gedaan hebben waar ze van Droomd 

Ben dan na de beelden naar de politie man gestapt heel kwaad ik zij hier zijn foto's van gisteren en van hoe men dochter op intensieve ligt die viel uit de lucht ! Daar wist hij niks van natuurlijk door verkeerde info en allemaal leugens en konden geen klacht indienen spijtig ongeval zij die politie man!

We gaven niet op en we stapte naar de Advocaat (mama) ik Heb er geen hoop in op Vergoeding als ze niks hebben blijft dat 0, ze gaan ons nooit willen terug betalen, Dit is een lang Proces.

Nachtmerrie voor ieder ouder wij staan machteloos, we worden daar boos van dat gerechtheid dit niet genoeg vind van bewijs ! En ze niet gestraft worden van de feiten, ze moeten hun verantwoordelijkheid op nemen, gaat over ons kind,In die 2 jaar hebben ze nog niet bij alissa geweest hoe het met haar nu is.

tot haar 14 jaar moeten we de zalven smeren om haar te beschermen alissa kan dan later beslissen voor een operatie. Dat de rode plekken die diep verbrand zij minder zichtbaar te zien.

Ze heeft het inorm moeilijk dat mensen naar haar staren en willen haar verhaal horen Zelf wil ze niet praten is al te veel geweest voor haar daarom we voor haar verhaal vertellen. 1jaar geleden hebben we mee geweest naar spa vzw- pinocchio kindjes dat verbrand zijn mochten deelnemen Gratis het verblijf heeft ons goed gedaan en met veel mama's gesprek mee gehad toffe mensen leren kennen tof dat dit bestaat om meer kinderen te helpen financiëel wat met hun kind was gebeurd heel heftig daar hebben we leren mee omgaan. Moesten we geld hebben steunde de pinocchio ook en andere doelen van kindjes dat verbrand zijn ze hebben dit nodig. 

Dit is nu 2 jaar verder en we staan even ver, ze hebben nog steeds geen verzekering om ons te vergoeden ze willen niet mee Werken! Langs deze weg vragen we jullie hulp omdat we moedeloos worden van de uitkomsten, alissa is nu 6 jaar dit loopt op tot haar 14 jaar. Heb jij een goed hart voor kinderen geef een Klein gift van €5 daar zijn we jullie eewig dankbaar voor. ❤️

Mvg Debby & Kenneth & Alissa 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-06-2023 gestart
5089x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Van Meirvenne

Debby Van Meirvenne

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-06-2023 gestart
5089x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog