Gezin in grote nood

Gezin in grote nood
Lynn Hendrickx
Deel deze actie via:

Het gezin zit in zware nood door medische kosten van het dochtertje en de stijgende energieprijzen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Voor een jong gezin met 2 kindjes zijn we opzoek naar mensen die willen helpen om hun leven weer draagzaam te maken. 
 

Het begon allemaal in Oktober 2021. Het dochtertje werd zwaar ziek en lag maanden in het ziekenhuis. Door een verkoudheid en niet de juiste medicatie te krijgen van de huisarts ging het van kwaad naar erger. Haar borstbeen zuiverde geen vocht meer waardoor haar long vol gelopen was met vocht en moest dus met spoed geopereerd worden. De operatie was niet voldoende dus volgde er snel een 2de. De 2de operatie was niet zo simpel en belande op ze ook op intensieve. Na maanden slapen in het ziekenhuis kwam de rekening bovenop de medicatie nu ze nog steeds moet nemen want ook kwam er nog eens de witte vlekkeziekte opduiken. 
 

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was werd de papa ook ziek en belande op invaliditeit maar aangezien de mama een klein beetje te veel verdiend met haar werk krijgt de papa maar het minimum van inkomen. 
 

Desondanks dat ze altijd voor iedereen klaarstonden staan ze er nu alleen voor.

Ze kunnen geen verwarming of elektriciteit meer betalen, kunnen amper nog eten kopen omdat de medicatie voor de dochter niet word terug betaald omdat ze nog te jong is om hier recht op te hebben. 
 

Wie wilt dit gezin mee helpen om het iets aangenamer te maken en al een grote voorraad medicatie in te slaan? Elke euro is welkom want alle kleine beetjes helpen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-03-2023 gestart
228x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lynn Hendrickx

Lynn Hendrickx

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-03-2023 gestart
228x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog