Grafsteen moeder oma zus

Grafsteen moeder oma zus

Grafsteen moeder

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal

Wat is dit ongelooflijk moeilijk maar zal proberen het verhaal uit te leggen waarvoor ik inzamel.na een jarenlange strijd tegen de vreselijke ziekte kanker hoopte we dat het de goede kant op zou gaan met onze moeder en oma. Helaas ging het mis op 9 november 2023 het was een rollercoaster waar we niet in wouden belanden.Op 26 november in het hospice is me moeder in het bijzijn van ons vredig heen gegaan.We willen haar rustplaats zo mooi en goed mogelijk doen omdat ze dat verdiend als lieve moeder oma en zus.De steen is er al wegens te vroeg overlijden van mijn vader in 1999.de steen de letters worden opnieuw geverfd tekst voor mijn moeder komt er op en een foto.

De reden dat ik dit opricht is.. omdat het in de tijd waarin we leven helaas onmogelijk is om de laatste rustplaats mooi te maken omdat wij de financiële draagkracht niet hebben.

Het geld wat over mocht blijven wil ik graag doneren aan het hospice waar mijn moeder maar ook wij goed zijn opgevangen en verzorgd en waar ze de 1ste dag opleefde alsof ze thuis was.wij als familie zijn jullie dankbaar met wat voor donatie dan ook.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-04-2024 gestart
31x bekeken

Actie georganiseerd door:

Martha Wielders

Martha Wielders

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-04-2024 gestart
31x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden