Grafsteen voor Nova-Layviën

Grafsteen voor Nova-Layviën
Marloes Donkervoort
Deel deze actie

Graag zou ik mijn mooie dochter Nova-Layviënn het laatste willen geven een mooie grafsteen!

110 donaties
31%
€ 1873 van € 6000 ingezameld

Vorig jaar augustus kreeg te te horen dat ik een tweeling zou verwachten in mei dit jaar. Alles verliep zoals verwacht. Maar na 11 januari ging het helemaal mis. Ik werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een dreigende extreem vroeggeboorte van mijn tweeling. Mijn leven storte volledig in. Want als toekomstige moeder wil je dat absoluut niet horen. Ik bevond mij in een risico termijn dat de kans als ze per direct geboren zouden worden er geen actief beleid ging plaats vinden. Ik kwam aan de weeën remmers om de bevalling te remmen.

Na een zwangerschap van 24+5wk werd mijn allermooiste dochter Nova-Layviën geboren op 14 januari mijn zoon werd door een uitstel procedure twee dagen later geboren via een spoed keizersnede.  Het leek allemaal super te gaan met Nova-Layviën en de artsen waren onder de indruk. Maar toch na 4 dagen kregen we te horen dat mijn meisje de NEC bacterie had en de kans dat haar darmpjes aangetast en af zouden sterven groot zouden zijn. 

Mijn wereld storte in en stond letterlijk stil. Ze was behoorlijk sterk en erg dapper. De artsen gaven haar 24u omdat ze aangaven dat kindjes met het termijn dat mijn dochter geboren is de 24u niet zou halen.

Na een behoorlijke spannende 24u had mijn meisje laten zien dat ze wilde vechten en beter wilde worden. Ik was zo bang en leefde alleen maar voor mijn kindjes. Wat er verder om mij heen gebeurde heb ik amper mee gekregen. 

Na 7 dagen ziek zijn moest Nova-Layviën afscheid nemen van ons alle. Dit moment is zo intens pijnlijk geweest, maar vooral dat je als moeder je kindje moet laten gaan 😭🥺. Mijn meisje heeft gevochten tot het laatste. Ze heeft 11 dagen op deze wereld mogen mee maken en ik heb van elk moment kunnen genieten van mijn allermooiste meisje. 

Wat nou behoorlijk cru is dat je denkt goed verzekerd te zijn en na vele informatie bleek dat er maar voor 20 a 30 % een bedrag werd uitgekeerd.  Van dit bedrag heb ik de begrafenis gedeeltelijk kunnen betalen. 

Nou mist er nog een mooie grafsteen voor een mooi meisje. Dit is het laatse wat ik nog kan doen voor haar. Maar helaas lukt mij dit niet alleen. Ik heb hier heel lang over moeten nadenken en mijn trots hiervoor echt aan de kant moeten zetten!

Vele bedrijven gebeld voor informatie en kreeg het volgende te horen.

Omdat het om een baby grafje gaat zijn deze stenen onwijs duur en start dan ook bij een bedrag van 5000 euro en komt de rest er nog over heen. 

De afgelopen periode was erg zwaar want ik moest door voor mijn zoontje die intotaal 16 weken in het ziekenhuis heeft gelegen om te vechten voor zijn leventje. De periode nu is het nog zwaarder door alle verdriet die ik bij mij draag. Maar we blijven doorgaan voor mijn mooie zoon en broertje van Nova-Layviënn. Het enorme verdriet is zo intens en het gemis is nog elke dag onwerkelijk. 

Wie helpt mij aan een mooie grafsteen voor mijn dochter Nova-Layviën 🙏💫

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 11-07-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Marloes Donkervoort

Marloes Donkervoort

110 donaties
31%
€ 1873 van € 6000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-07-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog