HELP ASTRID GENEZEN

HELP ASTRID GENEZEN
Deel deze actie via:

Ruim een jaar geleden kreeg Astrid de diagnose kanker, een agressieve vorm. Haar wereld stond ineens op de kop...

 

2 jaar geleden kreeg Astrid de diagnose kanker, een agressieve vorm, anuskanker. Heel even stond haar wereld op z’n kop, maar Astrid ging niet bij de pakken neerzitten en was vastbesloten helemaal uit te zoeken hoe dit aan te pakken. Astrid heeft altijd heel natuurlijk geleefd. Daarom koos ze in eerste instantie niet voor chemotherapie. Bestraling wilde ze eerst wel, maar hoe dichterbij de datum van de eerste bestraling kwam, hoe meer haar gevoel zei dit niet te doen.

Eind september 2022 vond Astrid  een veelbelovende combinatie van behandelingen in Duitsland. Naast Hyperthermie, Papimi therapie, infusen met vitamine C en Kurkuma werd een specialistische behandeling uitgevoerd door een professor van de Universitätsklinik in Frankfurt, de Transarteriële Chemo Embolisatie (TACE). Waarbij chemo heel gericht in een ader gespoten wordt die rechtstreeks naar de tumor gaat. 
De combinatie van deze alternatieve en reguliere behandelingen was heel krachtig. Er werd een crowdfundingsactie opgezet (nl. deze steunactie!) om deze kostbare behandelingen te kunnen bekostigen want vergoeding via de ziektekostenverzekering was niet mogelijk. Heel blij waren we met de voelbare grote betrokkenheid van heel veel mensen. Dat deed enorm goed!

In het begin ging het goed met deze behandelingen, de tumor slonk keer op keer en Astrid kreeg steeds meer energie! Ze kon weer langere wandelingen maken, kon weer fietsen etc. etc. Echt hoopgevend. Echter na de 3e ingreep en vooral na de 4e behandeling in januari 2023 ging het niet meer goed… Ze bleef zich beroerd voelen en had allerlei zeer pijnlijke complicaties. Er kwam ook geen verbetering, integendeel ze merkte dat de tumor weer begon te groeien. Dat was niet fijn…. Ze voelde diep van binnen dat ze niet meer door kon gaan met deze chemobehandelingen, ze werd er echt beroerd van.

Daarna werd het een moeilijke tijd voor ons. 
De tumor groeide, de pijn nam toe…. Hoe nu verder??

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij wordt er vaak gezegd…. Na lang zoeken vinden we in mei 2023 een Duitse arts die in haar kliniek van alles inzet om het immuunsysteem weer sterker te maken en de kanker ook op andere manieren tegelijkertijd aan te pakken (o.a. Hyperthermie, Ozontherapie, medicatie, supplementen, chemotabletten, enz.). 

Aangezien deze behandelingen ook weer zeer kostbaar zijn en op geen enkele manier vergoed worden, werd er opnieuw een beroep gedaan op de crowdfundingsactie. 

Inmiddels is duidelijk geworden dat de behandeling goed aanslaat. De tumor wordt steeds kleiner. Het is echter een zaak van lange adem. Er is nog een hele tijd behandeling nodig, maar stapje voor stapje komt Astrid dichter bij haar uiteindelijke doel, totale genezing.

We gaan er nu voor om àlles in te zetten zodat Astrid minimaal voor een half jaar door kan gaan met de behandelingen in Duitsland. Daarvoor is vanaf nu nog minimaal € 50.000 nodig. De teller van de Steunactie staat nu op € 31.000. Dat was al fantastisch. Maar dat moet dus nog heel wat verder omhoog, niet naar € 45.000, ons eerste doelbedrag, maar naar € 80.000. Dat gaat ons nieuwe streefbedrag worden. Dus vragen we jou/jullie om nog een keer een donatie te doen zodat “Help Astrid genezen” werkelijkheid kan worden!! 

Alvast onze hartelijke dank!

Liefs,
Astrid, Joop en Lia

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-09-2022 gestart
13521x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lia Jans

Lia Jans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-09-2022 gestart
13521x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden