Help Baloe

Help Baloe
Deel deze actie

Onze hond Baloe is gediagnosticeerd met histiocytair sarcoom. Een ernstige en agressieve kanker.

12 donaties
20%
€ 202 van € 1000 ingezameld

Baloe is onze berner sennenhond van 5 jaar. Enkele dagen geleden is hij gediagnosticeerd met een histiocytair sacroom. Dit is een ernstige, agressieve kanker en zeldzame vorm van kanker. 

Baloe is een zeer lieve en aangename hond. Eentje waar veel mensen enkel van kunnen dromen.  Hij is enkele weken geleden geopereerd aan zijn poot om een kankergezwel weg te nemen. Deze operatie is goed verlopen. Na verder onderzoek van het gezwel, bleek dit om het histiocytair sacroom te gaan. Aangezien dit een agressieve kanker is, dienen verdere onderzoeken gedaan te worden. Er dienen verschillende bloedonderzoeken plaats te vinden, echo, platen trekken, radio,… Zowel in als uitwendig dient onderzocht te worden of er sprake is van uitzaaiingen. Volgens de dierenarts is deze kans reëel. 

Mijn mama is een alleenstaande mama met 4 kinderen. Ikzelf ben de oudste. We moeten sowieso elke maand al sukkelen om rond te komen. De extra dierenarts kosten en operatie hebben er reeds voor gezorgd dat het op deze moment nog moeilijker is. De kosten voor de verdere onderzoeken en eventuele chemo die zal dienen opgestart te worden, kunnen we helaas niet betalen. Daarom zet ik deze actie op!

Nu willen we erg graag weten hoe onze hond er aan toe is. Zijn er uitzaaiingen al dan niet? Spreken we over weken, maanden of jaren? Dient chemo opgestart te worden? Wat is de kans dat onze Baloe blijft leven? Nu zitten we met enorm veel vragen, waar we geen antwoord op kunnen krijgen vanwege het financiële plaatje. 

Uiteraard willen we goede baasjes zijn en onze hond niet zomaar laten dood gaan aan kanker zonder ervoor gevochten te hebben. Daarom zet ik al oudste dochter van het gezin deze actie op! Ik wil dat we op zijn minst alles geprobeerd hebben om onze hond te laten onderzoeken, behandelen en redden indien mogelijk! Aangezien we zelf niet over voldoende geld beschikken, heb ik jullie allemaal hiervoor nodig!

Ik hoop dan ook dat we met deze actie geld kunnen inzamelen om onze schat van een hond te laten onderzoeken en hopelijk zijn leven te kunnen verlengen. Jullie kunnen allen op de hoogte gehouden worden omtrent het proces van de hond en de kosten van de dierenartsen, zodat jullie weten dat jullie geld wordt besteed waarvoor uitgegeven. 

Ik hoop oprecht dat WE Baloe kunnen helpen!

Alvast enorm bedankt!

 

Nieuws

Collectanten

Laden...
5 dagen geleden gestart
541x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Maya Peeters

Maya Peeters

12 donaties
20%
€ 202 van € 1000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
5 dagen geleden gestart
541x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog