Help de dieren in Turkije,

Help de dieren in Turkije,
Imdat & Corina Karatas
Deel deze actie via:

https://www.instagram.com/kayhakder/

 

Help de getroffen-zwerfdieren, deze hebben jou hulp hard nodig.

Woensdag 8 februari is er een vrachtwagen vanuit Kayseri vertrokken naar Maras (Elbistan) met 2 Artsen aanwezig en 25 vrijwilligers om de dieren in nood te helpen in alle vorm.

Wij vanuit Nederland zullen alles eraan doen om de nodige hulp te bieden aan KayHakDer (lokale Dierenbescherming in Kayseri)

Kayhakder is een stichting die dieren opvangt, verzorgt en plaatst bij een nieuwe baas.

Alle dieren die worden mishandeld of gewond gebracht bij de stichting worden allemaal opgevangen, die vervolgens de nodige hulp bied zoals onderzoek en arts bezoek.

Alles wordt vanuit de donatie pot vergoed, waardoor wij de donateurs erg dankbaar zijn.

 

 

14 februari ben ik persoonlijk op het rampgebied geweest met ons lokale vrijwilligers, en hebben alle honden en katten die opdat moment aanwezig waren in het asiel overlaten plaatsen naar Kayseri (opvang locatie van de gemeente zelf) Hier worden deze allemaal gemonitord door ons vrijwilligers. Hier zijn alle dieren nagekeken door ons lokale dierenarts, honden & katten die moeten geholpen worden ook geholpen zijn, en eventueel worden deze ook geplaatst bij een nieuw baasje.

Met de gemeente Kayseri-Turkije heeft Kayhakder, momenteel lopende gesprekken voor een eigen opvang locatie, die 100% door Kayhakder beheerd en gerund gaat worden.

D.w.z. dat alle honden en katten die momenteel (als zwerf) gezien worden straks allemaal op 1 locatie opgevangen gaan worden in Kayseri, en 17 andere eromheen liggende gemeentes waarvan alle dieren als zwerfdieren worden gezien worden allemaal opvangen hier bij ons (stichting.)

Hiervoor zal er eerst een grond toegewezen worden door de gemeente, en hierop zullen wij als team van Kayhakder verder uitbouwen, naar een moderne opvang locatie waar alle dieren opgevangen en geholpen gaan worden.

Zodat alle dieren met de zomer als de winter een goed slaapplek krijgen en de nodige hulp, zodat deze niet aan hun lot worden overgelaten. Ook zal er een dierenambulance aangeschaft worden, om alle dieren te vervoeren op een gezonde manier zodat de diertjes minste spanning aan over houden!

Steun de Dierenbescherming KAYHAKDER financieel door eenmalig of maandelijks aan de dieren te doneren.

 

Aan de website word momenteel gebouw, zodat men alle ontwikkelingen kan volgen, mogelijk ook door een live camera beelden te koppelen die door ons word gedoneerd.

  

iedereen die heeft gedoneerd mag/kan ons volgens via WhatsApp hieronder de link, ook mensen die niet hebben gedoneerd kan ons werk gewoon volgen.

 

https://chat.whatsapp.com/EmZkSeVcQzl6mp9OD8r3Gg

https://www.instagram.com/kayhakder/

Donaties komen 100% waar het hoort.

Delen wordt gewaardeerd en alle euro's helpen 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-02-2023 gestart
1733x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

PF Security BV

Actie georganiseerd door:

Imdat & Corina Karatas

Imdat & Corina Karatas

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-02-2023 gestart
1733x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog