Help de kinderen van het logeerhuis aan nieuw snoezel en spelmateriaal

Help de kinderen van het logeerhuis aan nieuw snoezel en spelmateriaal

Met uw hulp kunnen we nieuwe materialen aanschaffen om onze kinderen een fijne tijd te geven.

 
€ 0 ingezameld

Logeerhuis de Tuimelaar van Stichting Raamwerk krijgt een nieuwe plek. We gaan verhuizen naar een nieuwe plek op het terrein van Raamwerk in Noordwijkerhout. We willen voor de kinderen o.a. nieuw spelmateriaal, snoezel materiaal en invulling van de nieuwe speelruimten aanschaffen. Hiervoor kunnen we uw hulp goed gebruiken. Met uw hulp kunnen we nieuwe materialen aanschaffen om onze kinderen een fijne tijd te geven. 

Over het Logeerhuis

De Tuimelaar is geschikt voor acht kinderen met een beperking, in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. Tijdens het verblijf van de kinderen staan sfeer, veiligheid, het bieden van structuur en positieve aandacht voorop. De kinderen moeten zich zoveel mogelijk thuis voelen en genieten van een fijne tijd. 

Ze kunnen relaxen, spelen in de speelhoek, trampolinespringen of schommelen in de afgeschermde tuin of in alle rust boven op zolder een boekje lezen. Ook wordt er gewandeld en een bezoekje gebracht aan de zorgboerderij. 

Verblijf in het logeerhuis zorgt niet alleen voor plezier en leermomenten bij de kinderen, het geeft het thuisfront de mogelijkheid even bij te tanken. 

 Wij zijn ervoor: 

  • kinderen met een ontwikkelingsachterstand
  • kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking
  • kinderen die baat hebben bij extra structuur en overzicht

De beste manier waarop kinderen zich kunnen ontwikkelen is door te spelen en te leren. Voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking is dat soms lastig. Raamwerk maakt het mogelijk voor deze kinderen om toch te spelen en leren, op eigen niveau. Op deze manier wil Raamwerk kinderen met een beperking een zo gewoon mogelijk leven geven. Ons uitgangspunt daarbij is: gewoon waar mogelijk en speciaal waar nodig. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-03-2024 gestart
1463x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Raamwerk

Actie georganiseerd door:

gea van dorp

gea van dorp

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-03-2024 gestart
1463x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog