Help deze MS fighter aan haar Mollii Suit!!

Help deze MS fighter aan haar Mollii Suit!!
Anouk van den Berg

Help Anouk om zich weer energiek en sterk te laten voelen, waardoor ze de moeder en vrouw kan zijn die ze wil zijn.

 

Mijn naam is Anouk, ik ben 34 jaar oud. Getrouwd met mijn lieve man Kevin en moeder van onze knappe en stoere dochter Fenne (10).

Sinds oktober 2017 ben ik ook MS Fighter! Ik werd op 27 jarige leeftijd gediagnosticeerd met MS, mijn wereld stond op zijn kop. Ik had moeite met lopen en mijn been sleepte, maar ik had nooit verwacht dat MS de diagnose zou zijn.
Maar ik wist al gauw … schouders eronder en vechten! Sterk zijn, blijven bewegen, geniet momenten creëren en niet opgeven.

Medicatie kan de MS vertragen. Oké, we gaan ervoor. 
Er werd gelijk gestart met medicatie om de MS te remmen, want genezen van MS is helaas nog niet mogelijk. Dit hield de MS een tijd lang stabiel. Tot ik weer langzaam verandering begon te merken. Mijn lichaam ging achteruit. Het zal toch niet?! Bij de eerstvolgende MRI scan kwam de bevestiging. Nieuwe ontstekingen in de hersenen en ruggenmerg te zien, oh nee!. De huidige medicatie kon de MS niet meer stabiel houden, dus stapte ik over op andere medicatie. 

Mijn loopfunctie verminderd, ik krijg problemen met mijn evenwicht en last van pijnlijke spasmes. Het lopen zonder hulpmiddelen wordt steeds lastiger en bij uitstapjes met mijn gezin moet ik in een rolstoel.

Dit jaar heb ik gelezen over het Mollii Suit. Een neuromodulatiepak dat door middel van elektroden de spasmes kan verminderen en het evenwicht en loopvermogen kan verbeteren. Dat klinkt interessant! Zou het wat voor mij kunnen zijn?

Eind april maak ik een afspraak om het pak te passen. Tijdens de afspraak worden er verschillende testjes gedaan. Daarna mocht het Mollii Suit 60 minuten zijn werk doen om vervolgens dezelfde testjes nogmaals te doen. WAUW.. wat een verschil! 

Alles voelt zoveel soepeler, stabieler en kost minder energie. Ik heb de filmpjes hier ook opgenomen en naast elkaar gezet voor de vergelijkbaarheid. Links in beeld is voor de stimulatie van het pak en rechts erna. 

Filmpje I (StaanZitten):
https://youtube.com/shorts/fAVJime1Hkk?feature=share

Filmpje II (traplopen):
https://youtube.com/shorts/PcIaRVG4oK0?feature=share

Filmpje III (evenwicht):
https://youtube.com/shorts/A-Q-meqIfvM?feature=share

Omdat ik hier alleen de effecten op de testen kan ervaren besluiten we om het pak 10 dagen te huren, zodat ik in mijn dagelijks leven kan ervaren wat het pak voor me kan doen.

Het pak moet om de dag 60 minuten gedragen worden. Oke let’s go! Ik ben benieuwd of het Mollii Suit me nog meer kan verbazen.

En ja dat kan het pak zeker weten!!

Ik heb de eerste dag 300m (achter elkaar) kunnen lopen zonder hulpmiddelen of steun van mijn man. In de daaropvolgende dagen heb ik wat in de tuin kunnen werken. Ik heb door de stad kunnen wandelen, iets wat ik 6 jaar geleden voor het laatst heb kunnen doen. Tussendoor met enige regelmaat wel even zitten maar ook het herstel gaat zoveel sneller met behulp van dit pak. Het voelt echt als een wonder!

Mijn spasmes waren er niet, mijn evenwicht was top… Ik voelde me goed, energiek en sterk. Ik voelde me weer mezelf! Mijn gezin zag dat ook. Mijn dochter die tegen mijn man zegt: Zo mama heeft peper op! Ze blijft maar doorgaan! Deze opmerking is goud waard en maakt me nog sterker. Naast mijn gezin kunnen lopen, hand in hand met mijn man en dochter. Stralend! Trots!

Ik hoefde niet voortgeduwd te worden in een rolstoel. Hiermee kan ik eindelijk de moeder zijn die ik wil zijn! 

Conclusie: Ik wil dit Mollii Suit niet meer missen!

Het Mollii Suit wordt helaas niet vergoed en kost € 9.000.  Via deze actie vraag ik hulp aan jou! Iets wat ik normaal niet snel doe, maar dit pak is het waard!  Wie zou mij willen helpen om mij weer
 energiek, sterk, stralend en goed te laten voelen, waardoor ik de vrouw en moeder kan zijn die ik wil zijn. 

Ik zou het heel fijn vinden als  je mijn bericht zou willen delen, zodat zoveel mogelijk mensen lezen en horen van mijn verhaal. Uiteindelijk hoop ik natuurlijk ook dat ik met jullie hulp mijn streefbedrag weet te behalen.

Ik wil mezelf van 6 jaar geleden terug! Never Stop Fighting!

Groetjes,
Anouk

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-05-2024 gestart
6507x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anouk van den Berg

Anouk van den Berg

 
Actie loopt tot 30-06-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-05-2024 gestart
6507x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden