Help DJM Belle en het beest voor iedereen toegankelijk te maken!

Help DJM Belle en het beest voor iedereen toegankelijk te maken!

Help mee om 200 kinderen GRATIS toegang te geven tot de gezinsmusical Beauty and the Beast jr. (6+/NL).

 

Al meer dan 50 jaar speelt de Deventer Jeugd Musical in juni een spetterende gezinsmusical. De talenten, tussen de 8 en 18 jaar, brengen op 15 en 16 juni 2024 de voorstelling Beauty and the Beast JR (6+/NL) naar de grote zaal van de Deventer Schouwburg.  

Als stichting zetten wij ons in om talent te laten groeien door met een professioneel artistiek team een gezinsmusical neer te zetten. Daarnaast willen we als Deventer Jeugd Musical zoveel mogelijk mensen in Deventer en omstreken in aanraking laten komen met cultuur. Daarom openen wij tijdens de try-out de deuren voor specifieke groepen. Het kunnen bezoeken van een musical is namelijk niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Denk bijvoorbeeld aan ouders met kinderen die aangewezen zijn op de voedselbank of kinderen die door omstandigheden niet zelf in de gelegenheid zijn om naar het theater te komen. 

Doneer een bezoek aan een betoverende musical.

Toegang tot de speciale voorstelling verloopt rechtstreeks via de Deventer Jeugd Musical (en dus niet via de Schouwburg). Wij benadert actief een aantal verenigingen en stichtingen die groepen ondersteunen die het minder breed hebben en bieden hen kaarten aan voor een sterk gereduceerd tarief . Dit jaar willen we graag 200 kinderen de kans bieden om gratis te komen kijken naar de betoverende gezinsmusical Beauty and the Beast JR (6+) NL. Daarom zijn we deze crowdfunding gestart. Het gereduceerde tarief betreft 5 euro per kind (reguliere ticketprijs is 17,50 euro). Als we 1000 euro ophalen betekent dit dat we 200 kinderen blij kunnen maken met een zorgeloze middag.  

Onder de donateurs verloten we 2 x 4 toegangskaarten voor de reguliere voorstellingen op zaterdag 15 juni of zondag 16 juni. 

Mocht je dit lezen en denken: dit is echt iets voor de stichting of vereniging waar ik bij zit? Mail dan een verzoek tot toegang aan secretariaat@deventerjeugdmusical.nl met een toelichting waarom jullie hiervoor in aanmerking willen komen. 

Mocht er meer geld opgehaald worden dan benodigd dan komt dit ten goede de Stichting Deventer Jeugd Musical. 

De kaarten voor de reguliere voorstellingen op zaterdag 15 juni 19.00 uur en zondag 16 juni 14.00 uur zijn te koop via de Deventer Schouwburg: Koop hier je tickets!

Vind je het belangrijk dat kinderen de kans krijgen op een betoverende middag in het theater? Doneer dan nu en doe mee! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-05-2024 gestart
359x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Deventer Jeugd Musical

Deventer Jeugd Musical

Actie georganiseerd door:

Deventer Jeugd Musical

Deventer Jeugd Musical

 
Actie loopt tot 16-06-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-05-2024 gestart
359x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog