Help Eddy zijn verloren spaargeld terug te krijgen

Help Eddy zijn verloren spaargeld terug te krijgen

Eddy is het slachtoffer geworden van een hartverscheurende misdaad. (Zie Faroek)

 

Beste vrienden en weldoeners, 

Eddy (65) is het slachtoffer geworden van een hartverscheurende misdaad. Terwijl hij in het ziekenhuis lag, hebben dieven zijn bankkaart en pincode weten te bemachtigen. Twaalf dagen lang hebben ze zonder genade zijn rekening geplunderd, inclusief zijn hardverdiende groepsverzekering dit goed voor zo’n 40.000 euro.

De dieven, twee vrouwen, zijn tientallen keren gefilmd door bewakingscamera’s tijdens hun geldafhalingen. De politie verspreidt nu deze beelden via hun opsporingsprogramma. Ze gingen zelfs zover om midden in de nacht bedragen tussen de 50 en 2.500 euro af te halen.

Eddy heeft zijn hele leven hard gewerkt en spaargeld opgebouwd om te kunnen genieten van een welverdiend pensioen. Dit misdrijf heeft hem financieel én emotioneel zwaar getroffen.

Wij willen Eddy helpen om zijn verloren spaargeld terug te krijgen. Jouw donatie, groot of klein, kan een enorm verschil maken in het herstellen van Eddy’s financiële zekerheid en hem de steun geven die hij nu zo hard nodig heeft.

Elke bijdrage wordt gewaardeerd en brengt ons een stap dichter bij ons doel. Laten we samen Eddy een hart onder de riem steken en hem helpen deze moeilijke tijd te overbruggen.

Doneer vandaag en deel dit bericht met je vrienden en familie. Samen kunnen we het verschil maken.

Hartelijk dank voor je steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-05-2024 gestart
93x bekeken

Actie georganiseerd door:

Brecht Nuyts

Brecht Nuyts

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-05-2024 gestart
93x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog