Help een alleenstaande papa met 5 kinderen

Help een alleenstaande papa met 5 kinderen
Femke M

Help een liefdevolle vader en zijn 5 kinderen aan een geschikte woonst

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, kennissen, familie en welwillende. ik richt me tot jullie met een dringend verzoek om hulp voor een moedige alleenstaande vader, wiens hart en ziel uitgaan naar zijn vijf prachtige kinderen. Het leven heeft hem voor een uitdaging gesteld die hij niet alleen kan overwinnen, en daarom roepen we jullie op om een helpende hand te bieden.

Deze toegewijde vader heeft alles op alles gezet om zijn kinderen liefde, stabiliteit en een gelukkige jeugd te bieden. Helaas heeft het lot hem op de proef gesteld met de onverwachte uitdaging van dakloosheid. Ondanks zijn harde werk en vastberadenheid om voor zijn gezin te zorgen, heeft hij moeite om een geschikte woning te vinden waar zijn kinderen veilig en comfortabel kunnen opgroeien.

We begrijpen dat iedereen zijn eigen financiële verplichtingen heeft, maar zelfs een kleine bijdrage kan een wereld van verschil maken voor deze vader en zijn kinderen. Met de opbrengst van deze GoFundMe-campagne hopen we voldoende middelen te verzamelen om hen te helpen bij het vinden van een warme en liefdevolle plek die ze thuis kunnen noemen.

Jullie bijdragen zullen direct worden gebruikt voor het veiligstellen van een huurwoning, het voorzien in basisbehoeften en het creëren van een omgeving waarin deze kinderen kunnen gedijen. Laten we samen een verschil maken in het leven van deze familie die het zo hard nodig heeft.

Deel alsjeblieft deze campagne met je netwerk en laten we samen compassie tonen voor deze vader en zijn kinderen. Elke donatie, groot of klein, brengt hen een stap dichter bij het herstellen van hun leven en het opbouwen van een toekomst vol hoop.

Namens de alleenstaande papa en zijn kinderen, danken we jullie uit de grond van ons hart voor jullie vrijgevigheid en steun. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in het leven van deze familie.

Met vriendelijke groet,

zijn dochter. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-02-2024 gestart
48x bekeken

Actie georganiseerd door:

Femke M

Femke M

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-02-2024 gestart
48x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden