Help een gezin met boodschappen

Help een gezin met boodschappen
Marita Koerten
Deel deze actie via:

Stichting Harvest 4 People heeft uw hulp nodig. Wij zijn een vangnet voor gezinnen die buiten de voedselbanknorm vallen.

 

Stichting Harvest 4 People is al sinds 2017 en daarvoor in het leven geroepe om gratis, gedoneerde boodschappen uit te delen, aan gezinnen die buiten de voedselbanknorm vallen. Gezinnen waarvan man/ vrouw een baan hebben, soms met kinderen maar nét niet rond kunnen komen. Het kan zijn dat men als Zzp-er met faillissement kampt vanwege de coronacrisis, chronische ziekte, loonbeslag, hoge vaste lasten etc. Deze doelgroep kan vaak niet bij de voedselbank terecht omdat men op papier te veel inkomsten heeft. En zo op een paar eurocenten na tussen wal en 't schip vallen.Dan zijn wij er om als vangnet te dienen voor deze doelgroep. Iedereen moet kunnen eten toch? Wij ontvangen middels donateurs gratis boodschappen voor de medemens. Vaak met een korte THTdatum maar nog prima te consumeren ipv op de afvalberg te deponeren. Voedselverspilling tegengaan staat bij ons hoog in het vaandel.

Nu de situatie in veel gezinnen met de dag zwaarder wordt en boodschappen steeds duurder komen er steeds meer aanmeldingen bij ons binnen. Wij hebben daarom extra voedsel nodig om uit te delen. Middels uw hulp en dat van de fondsen of giften kunnen wij extra voedsel voor de cliënten kopen. Het gaat veelal om groenten,zuivel en hygiëneproducten. Helpt u ons mee? Iedere euro is één.

Onze dank is groot….maar dat van de gezinnen nog meer.

Team Harvest 4 People.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-10-2022 gestart
484x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Marita Koerten

Marita Koerten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-10-2022 gestart
484x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog