Help een nieuw huis bouwen

Help een nieuw huis bouwen
fleurine slooter

Een tyfoon verwoestte hun huis, hun tijdelijke huisbaas verhoogde de huur zodat het onbetaalbaar is & omgeving is niet veilig

 

Op reis door Azië waarbij ik vrijwilligerswerk deed, ontmoette ik veel verschillende mensen. Zo ook dit mooie gezin. Ik bouwde een band met ze op, en toen ik hoorde van hun verhaal wist ik dat ik ze wilde helpen. 

I.p.v. aan het begin van mijn reis een bedrag in te zamelen en het onderweg te doneren besloot ik dit achteraf te doen en dan ook te weten voor wie en wat ik deze actie wilde opzetten. 

Zoals in de korte omschrijving al staat, verloor dit gezin hun huis tijdens de tyfoon afgelopen jaar. Ze vonden een tijdelijk onderkomen en wilden sparen om een nieuw huis te bouwen. Helaas heeft de huisbaas de huur zover verhoogd wat het onmogelijk maakt om te sparen. Ze hebben zelf al een sponsorloop georganiseerd en liepen in 3 dagen ruim 183km. Deze actie is bij lange na niet genoeg gebleken. 

Als klap op de vuurpijl is hun oudste dochter lastig gevallen.. De buurt is niet veilig. Ik hoop ze een bedrag te kunnen schenken waarbij ze zo snel mogelijk een nieuwe en veiliger toekomst tegemoet kunnen. Alle kleine beetjes helpen. 

Iedereen die dit leest en wil helpen bedank ik alvast bij voorbaat voor de support. Mocht je de link verder kunnen en willen verspreiden, dan is dat heel fijn. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-05-2023 gestart
546x bekeken

Actie georganiseerd door:

fleurine slooter

fleurine slooter

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-05-2023 gestart
546x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Natuurramp
Misbruik melden