Help familie Vonk Noordegraaf na de grote brand

Help familie Vonk Noordegraaf na de grote brand
Deel deze actie

Steun Henk, Janniete en de kinderen om de woonboerderij na de grote brand op dinsdag 12 april, weer bewoonbaar te maken.

547 donaties
€ 43475 ingezameld

Dinsdag 12 april was voor ons allen een dag om nooit te vergeten.
Door een fel uitslaande brand, is op die dag bij Henk en Janniete Vonk Noordegraaf een groot deel van de boerderij verloren gegaan.
Wij zijn heel dankbaar dat er geen personen bij betrokken zijn geraakt!
Inmiddels zijn Henk en Janniete met hun kinderen Anneliene en William, Simon, Anne-Pieter, Jacobus, Gerdinand, Joab-Hielke en Hanna-Jolein druk bezig om de water-, rook- en roetschade in het nog behouden gedeelte aan te pakken.
De schade aan de stal en woning is enorm!
Als familie willen wij hen met elkaar steunen door deze crowdfunding. Doet u/jij ook mee?
Laten we met elkaar proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om dit gezin er weer een beetje bovenop te helpen en ze een hart onder de riem te steken. Alle kleine beetjes helpen!

Hartelijk dank voor uw en jouw gift!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-04-2022 gestart
41124x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Harmen van Dijk

Harmen van Dijk

547 donaties
€ 43475 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-04-2022 gestart
41124x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Puppy's overleden bij brand in woonboerderij Ouderkerk aan den IJssel

12 Apr 2022

De grote brand die dinsdagavond woedde in een woonboerderij in Ouderkerk aan den IJssel, heeft het leven gekost van een aantal puppy’s. De brandweer moest het blussen even onderbreken vanwege de eigen veiligheid. ,,We hebben enkele puppy’s kunnen redden, maar helaas niet allemaal.”

Algemeen Dagblad

Uitslaande brand in woonboerderij Ouderkerk aan den IJssel

12 Apr 2022

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - In een woonboerderij aan de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel heeft dinsdagmiddag brand gewoed. In de omgeving waren grote rookwolken te zien. Een brandweerwoordvoerder sprak van een uitslaande brand, die rond 16.45 uur uitbrak.

Omroep West

Grote brand in woonboerderij aan Lageweg Ouderkerk aan den IJssel

12 Apr 2022

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL • Aan de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel heeft dinsdagmiddag brand gewoed in een woonboerderij met rieten kap. De brandweer schaalde op naar ‘zeer grote brand’. De Lageweg werd afgesloten voor verkeer; tot in de wijde omgeving waren grote rookwolken zichtbaar. Meerdere brandweerkorpsen uit de regio waren ter plaatse, waaronder speciale rietenkapteams. De brandweer zette alles op alles om omliggende panden en het woongedeelte te redden. Dit lukte gedeeltelijk. 

Het Kontakt

Zeer grote brand door rietenkap Lageweg Ouderkerk aan den IJssel (video)

12 Apr 2022

Ouderkerk aan den IJssel – Een woonboerderij op de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel is dinsdagmiddag grotendeels verwoest door een brand. Rond half vijf rukten diverse brandweerkorpsen uit na een melding van een brand in de rietenkap van de boerderij, al snel waren er in de omgeving flinke rookwolken te zien.

Nieuws op Beeld

Grote uitslaande brand in boerderij

12 Apr 2022

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Dinsdagmiddag 12 april tegen 16.40 uur was brand ontstaan in een boerderij aan de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel. De brand zorgde voor een forse rookontwikkeling. In de wijde omtrek was de rook te zien. Het betrof een uitslaande brand. Al snel werd de brand opgeschaald naar het sein 'zeer grote brand'. Een groot aantal brandweereenheden waren aanwezig.

Hard Nieuws

Brand in rieten dak boerderij bij Lageweg; veel rook ontwikkeling

12 Apr 2022

Krimpenerwaard – Om 16.41 uur kwam bij hulpdiensten de eerste melding binnen van brand in een rieten dak aan een woning of stal aan de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel. De brandweer aldaar was als eerste ter plaatse. Al snel moest worden opgeschaald naar zeer grote brand en werden brandweerposten in Waddinxveen, Gouda, regionale teams en ploegen uit Hollands-Midden en Haaglanden en specialistische teams opgeroepen. Rond 17.10 uur werd GRIP 1 afgekondigd.

Regio Online

Grote brand in woonboerderij Lageweg

12 Apr 2022

OUDERKERK A/D IJSSEL – In een woonboerderij met rieten kap aan de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel is dinsdagmiddag brand uitgebroken. Dit ging gepaard met dikke rookwolken, die in de wijde omgeving te zien waren. Omdat de brand uitslaand was, werd er al snel opgeschaald naar ‘zeer grote brand’. Een groot aantal brandweereenheden is ter plaatse.

RTV Krimpenerwaard

Grote brand in woonboerderij in Ouderkerk aan den IJssel zorgt voor dikke rookwolken

12 Apr 2022

Bij een woonboerderij aan de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel is een grote brand uitgebroken. De brandweer is in groten getale aanwezig om de brand te bestrijden. Bij de brand was ook veel rook vrijgekomen. Inmiddels is de rook minder geworden.

 

NU