Help hanneke waar de verzekeraar het af laat weten.

Help hanneke waar de verzekeraar het af laat weten.

Mijn naam is Hanneke Kerckhoff en ik moet helaas mijn gebit laten trekken omdat ik een bacterie heb in mijn tandvlees.

 

Mijn naam is Hanneke Kerckhoff, 51 jaar en ik ben naarstig op zoek naar jullie financiële hulp / vrijgevigheid.

Na jarenlang met helse pijnen in mijn mond te hebben gelopen, vanwege onverklaarbare abcessen. Heeft mijn tandarts mij dringend geadviseerd om al mijn “gezonde” tanden eruit te laten halen. Mijn tandvlees is dermate ziek dat het geen enkel fundament meer biedt voor mijn tanden. Hierdoor zitten bijna al mijn tanden los en is er "spoedig" een gebitsprothese nodig. Zowel onder als boven. Dit gaat nogal een behoorlijk grote, pijnlijke en zenuwslopende operatie worden. Los daarvan brengt dit uiteraard ook de nodige kosten met zich mee.

Ik ben, dacht ik, al 35 jaar goed verzekerd en betaal iedere maand bijna € 200,- aan mijn zorgverzekeraar, waarbij ik aanvullend de hoogste tandverzekering heb afgesloten.

Ik heb voor dit traject dan ook uiteraard direct met mijn tandarts een verzoek ingediend bij mijn verzekeraar, ONVZ.

Zij hebben echter aangegeven dat deze operatie (en de daarbij behorende kosten) niet volledig binnen mijn polis valt en ik dus zelf de kosten moet betalen. Het enige wat zij mij kunnen bieden is een schamele € 1800,- .

De operatie en het gehele traject zal €15.000,- gaan kosten. Helaas ben ik genoodzaakt hier hulp bij te vragen, omdat ik zo’n bedrag simpelweg niet heb en het voor mijn gezondheid geen optie is de operatie niet te laten uitvoeren. Via deze crowdfunding wil ik U dan ook graag vragen te doneren voor mijn totale nieuwe gebit.

Geeft U mij, mijn stralende glimlach terug?

Ik wil iedereen in ieder geval bedanken voor alle begrip en steun in deze verschrikkelijke tijd.

Ik heb hieronder de motivatie van mijn tandarts toegevoegd, welke wij ook naar de verzekering hebben verzonden.

------------------------------------------------------------------

Uitleg tandarts:

Na jarenlange strijd tegen paradontale aandoeningen en behandeling door paradontologen, is de situatie nu echt onhoudbaar geworden.

Ondanks goede mondhygiëne en goede motivatie van de patiënte, is de constante pijn op verschillende plaatsen in de mond, gepaard gaande met abscedering, niet meer uit te houden.

De beste oplossing is nu de extractie van de elementen die paradontaal zijn aangetast, met tegelijkertijd het vervaardigen van tijdelijke voorzieningen in de vorm van kunststof (partiële) protheses.

Vervolgens het plaatsen van 4 implantaten in zowel boven- als onderkaak. Daarop maken we aansluitend uitneembare frameprotheses met precisieverankeringen (bijvoorbeeld type “Locator”). Uitneembare protheses maken betere mondhygiëne mogelijk

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-03-2024 gestart
2630x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jenny Cok

Jenny Cok

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-03-2024 gestart
2630x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden